Wednesday, 29 August 2012

String.


Hankittiin keittiöön/olkkariin keväällä kauan mietteissä ollut String Pocket -hylly. Siinä oli niin String -hyllyn mentävä aukko, että pakkohan se oli täyttää. Ja hyödyllinenhän se on ollutkin. Saa kaiken keittiön tasoilla muuten vaan epämääräisesti lojuvan kaman nätisti esille.

Ja taas yksi smoothie kesältä. Pitäis vissiin alkaa kirjottaa niiden sisältöjä ylös kun ei näköjään muista enää mistä mikäkin on tehty. Tai kirjoittaa siitä postaus heti eikä kuukauden päästä. Noooh. Tämä tais kuitenkin olla joku mansikka-mautamaton jogurtti juttu.

Pöh. Mun kamerassa on jotain fibaa - se ei tarkenna ja kuvista tulee mössöä.

We bought a String Pocket shelf in the spring. It's been very handy. The smoothie is one in the line of many  - for which I again have forgotten the ingredients as I make them with what I can find in the fridge. I think this was strawberry-natural youghurt type of thing. 

12 comments:

 1. Miksi nuo string-hyllyt näyttää niin syötäviltä kaikissa blogeissa, muttei omalle seinälle osaa avohyllyä ajatella. Hieno, ja radiokin.

  ps. kamera maahantuojalle huoltoon vaan, mulla oli sama ongelma vuodenvaihteessa.. kyllähän se kukkaroa kirpasi, mutta rungo ja linssi säästy + saivat superhyber puhistuksen samalla, nyt toimii kuin uusi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo jotkut jutut on sellasia että näyttää kivalta muiden kotona, mutta omaan kotiin ei sovi syystä tai toisesta. Ja kiitos kameravinkistä!!

   Delete
 2. String on ihana!
  t. Minna

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Stringit näyttää niin kivalta kaikkien blogikeittiöiden seinillä, hehee.

  Why'o why meidän tulevassa keittiössä ei oo mitään sellaista seinän pätkää, johon String sopis.. Onhan ne isot ikkunatkin ihan jees, mutku haluaisin kans Stringin ja vaihtelevan näyttelyn sesonkiin sopivia juttuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voihan stringin sijoittaa mihin vaan huoneeseen niin saat string-rauhan =)

   Delete
 6. Ihana hylly! Noita Clipperin teepaketteja olen minäkin keräillyt mutten vielä oikein keksinyt että mitä niistä tekisi. Mutta kauniitahan ne on tuolla lailla vain hyllyn päällä koristeenakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ne oli aiemmin vaan keittiön tasolla läjässä, mutta eivät siinä tulleet oikeen oikeuksiinsa kun on niin nättejä paketteja. Ja näin niitä on helppo napsia sitä mukaa mitä tekee mieli.

   Delete
 7. Tykkään! Toivottavasti meidänkin uudessa asunnossa tulee olemaan Stringin mentävä kolo..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo hylly on niin pieni, että eiköhän melkeinpä joka kodista stringin mentävä kolo löydy =)

   Delete

Related Posts with Thumbnails