Tuesday, 14 September 2010

Pastels and pink.

Olen hieman turhautunut - jotenkin tuntuu että välillä ei osaa valita niitä juttuja mistä tykkää ja muodostaa niistä kivaa ja selkeää kokonaisuutta. Esim. vaatteista tai sisustussälästä tai ties mistä. Mä turhaudun helposti jos tuntuu että en heti onnistu jossain. En ole niinkään huono häviäjä vaan huono käsittelemään sitä että jos en tee jotain omien tavoitteiden mukaisesti. Ja sitten kun alan miettimään jotain tällaista niin turhaudun kun ei ole tarpeeksi aikaa miettiä asiaa puhki ja tehdä asialle jotain. Plaah. It's vicious circle.

Mutta on se silti kiva mietiskellä kaikenlaisia erilaisia kokonaisuuksia. Alla olevassa kuvassa pastellia ja pinkkiä. Jotenkin niin houkuttelevia tavaroita. Multi Cord Tube kaulakoru Eden & Eden. Enkelimuki Kir Devriesistä. Iso kuva Lerkenfeldt Photography. Kähler muistitikut via From Scandinavia with love.

Below something pastell and pink. Very cool stuff. Multi Cord Tube necklace by Eden & Eden. Angel mug from Kir Devries. Big picture by Lerkenfeldt Photography. Kähler memorysticks via From Scandinavia with love.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails