Sunday, 12 September 2010

My home.

Mä en ole esitetellyt mun kotiani täällä kovinkaan suuresti. Nyt tässä kuitenkin tämmönen katsauspläjäys esille. Meillä on pieni 48,5 m2 kerrostaloasunto. Talo valmistui 2009 ja ollaan tämän asunnon ensiasukkaat. Ollaan viihdytty - vaikkakin mulla sisällä kasvaa himo saada koti, josta pääse ovesta suoraan ulos -eikä vaan käytävään.

I haven't really introduced my home here. So here's a few pictures. We live in an apartment building which was completed in 2009 so we're the first ones living in this apartment. We've liked it a lot - allthough I've started to want a home with a door going outside - not just to the staircase.

12 comments:

 1. Näyttää ihanalta! Tykkään varsinkin lattiasta :) Aika hyvin, mekin asutaan lähes tarkalleen saman kokoisessa kerrostaloasunnossa, joka valmistui 2007 ja ollaan sen toiset asukkaat.

  ReplyDelete
 2. Hauskaa! Olisi hauska verrata pohjaratkaisua ja kalusteiden sijoittelua kun on samankokoiset kämpät =)

  ReplyDelete
 3. Tosi kivasti osaat yhdistellä pintoja ja värejä. Käyn aina tasaiseen tahtiin kurkkimassa sun uusia ideoita. :) t. Malla

  ReplyDelete
 4. Your home is gorgeous! I really love your kitchen, the floor looks amazing!

  ReplyDelete
 5. Onpas upean näköistä! :)))

  ReplyDelete
 6. Ooh, näyttää ihanalta! Asunto uudessa talossa houkuttelee aina silloin kuin täällä vanhoissa taloissa löytää ötökkäyhdyskunnan, tai muuta "mukavaa"... Minullakin on säännöllinen kaipuu siihen että ovesta pääsisi enemmän ulos kuin rappuun, mutta sitä helpottaa vähän se että rappua ei ole lämmitetty- eli eteiseen vetää ihan kuin ulkoa konsanaan! :)

  ReplyDelete
 7. Moikka! Jostain hyppäsin tänne sun blogiin ja kävin jo läpi monta postausta. Taidanpa jäädä lueskelemaan, näyttää tosi kivalta :) Sulla on ihana kuvaustyyli ja tosi kauniita kuvia! Etenkin mökkipostauksessa oli aivan upeita otoksia <3

  ReplyDelete
 8. Kiitos mukavista kommenteista =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails