Wednesday 18 March 2015

Ihastuttava Madebymemm 

Joko olette tutustuneet Madebymemm -mattoihin? Ovat nimittäin ihastuttava uutuus! Raikkaita ja freesejä, mutta perinteisellä fiiliksellä. Matot ovat Saarenmaalaista käsityötä ovat saaneet inspiraationsa Saarenmaalaisista räsymatoista. Mallit ovat suunnitelleet ja sarjan takana häärivät muotoilijat Essi Rämä, Annaleena Hämäläinen ja Elina Gustafsson. Hypistelin mattoja Ornamon joulumyyjäisissä viime vuonna ja hyvä etten siltä istumalta napannut yhtä mukaan tietämättä minne sen lykkäisin.

Nämä ovat niitä tuotteita mistä tulee erityishyvä mieli kun sellaisen hankkii. Tietää, että tukee suomalaista (nais)yrittäjyyttä ja muotoilua sekä käsityöperinnettä ja tuotteet ovat eettisesti tuotettu Suomessa värjätystä puuvillasta. Kun vaan keksisin lisää tilaa meidän kotiin niin ostaisin Kipparin sinisenä tai mustana. Ja ompa heillä nyt uusi verkkokauppakin, joten ostaminen on helppoa. Nyt jo kiireen vilkkaa vilkuilemaan näitä ihanuuksia TÄNNE jos ei muuta niin fiilistelemään kuvien ihanaa tunnelmaa.


These lovely carpets are by Madebymemm. They are designed in Finland and weaved in Saarenmaa, Estonia. Read the whole lovely story behind them HERE and you can find their webshop HERE.

5 comments:

 1. Oikun näyttää kivoilta. Lastenhuoneessa oliskin hauskat kaksi erilaista mattoa yhden sijaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Se tekisi hirmu hauskan fiiliksen huoneeseen etenkin näillä matoilla :)

   Delete
 2. Mulle vinkattiin näistä pari päivää sitten - aivan ihania! <3

  ReplyDelete
 3. Oi miten ihania! Kiitos tästä vinkistä:)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails