Friday 20 March 2015

Hyvästit Sort of Pinkille, tervehdys Mona and Sagalle!


Tässä on taustalla paljon ajatuksia pitkältä ajalta, mutta nyt on tultu siihen, että lopetan Sort of Pink -blogin pitämisen. Minulle se on kiva ajatus, jopa helpottava ja puhdistava vähän kuin vaatekaappien siivouksen jäljiltä. Aloitin tämän blogin viitisen vuotta sitten keväällä 2010. Silloin olin melkoisen erilaisessa elämäntilanteessa kuin nyt. Blogin pitäminen ensimmäisen oman kodin (kimppa- ja opiskelijakämppiä ei lasketa) sisustuksen myötä oli täydellinen harrastus kiireisen työelämän vastapainoksi. Moni asia on muuttunut ja elämäämme rikastuttaa tätä nykyä tyttäremme Moona. Enää ei asuta kerrostalossa pääkaupunkiseudulla vaan paritalossa Hyvinkäällä. Valokuvausharrastus on ottanut isoja harppauksia ihan vaan tekemällä ja oppimalla ja blogin kautta olen ilokseni saanut uusia ystäviä ja hienoja kokemuksia. Sisustustyyli ja makukin on kerennyt matkan varrella muuttua melko perinteisestä pirtsakampaan ja eläväisempään suuntaan. Näistä syistä koen, että Sort of Pink on tullut tiensä päähän. Blogini on antanut minulle paljon ja se on osa minua ja minulle rakas. Taustalla tietysti edelleen on ihan sama tyyppi mitä nyt vähän enemmän elämää nähneenä ja tukka eri värisenä. Edelleen saman miehen kanssa väännetään mihin ne sukat laitetaan kun ne on likaiset (sängyn viereen lattialle vai pyykkikoriin) ja edelleen juon litroittain teetä vaikka vihreä minttutee onkin vaihtunut mustaan luomu earl greyhin ja chai latteen.

Koska ilo bloggaamiseen ei kuitenkaan ole hävinnyt mihinkään päätin perustaa uuden blogin, joka kuvastaa enemmän minua tässä hetkessä perheellisenä ruuhkavuosien tallaajana nykyisessä kodissamme. Siispä tervetuloa uuteen MONA AND SAGA -BLOGIINI, jossa kirjoitan edelleen kaikesta kauniista, mutta hieman terävöitetyllä kulmalla. Mona & Saga on ennen kaikkea hyväntuulen blogi. Siellä vilahtelee värikkäitä kutomisprojekteja, kivoja sisustusjuttuja, söpöjä lastenvaatteita, hauskoja virkkaustöitä, jänniä asusteita ja elämää noin ylipäätään tyttötaaperolla varustettuna. Enää ei ole samalla tavalla aikaa ja energiaa huolitella omaa kotia kuin ennen, ja se saa näkyä. Käsitöistäni pyrin jakamaan enemmän detaileja ja ohjeita ja vinkkejä ja pääpointtina blogissa on rento meininki. Haluan kiittää Sort of Pinkkiä seuranneita sydämeni pohjasta ja olen iloinen jos tulette seurailemaan menoa myös Mona and Saga -blogin puolella. Kiitos <3

>> WWW.MONAANDSAGA.COM

It is time to say goodbye to this blog and say hi to my new blog Mona and Saga. I want to thank you all who have been following this blog and hope you enjoy my new blog as well. Thank you <3 

>> WWW.MONAANDSAGA.COM


4 comments:

 1. Viimeinen kappale oli kuin omista ajatuksistani ja siitä mitä itse haluaisin blogin suhteen. Tällainen "remppa" olisi kyllä paikallaan. Innolla lähden lukemaan uutta blogiasi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Remppa teki kyllä itselle hyvää joten voin suositella jos yhtään tuntuu siltä, että oma bloggaamisharrastus kaipaisi pientä remppaa :)

   Delete
 2. Tsemppiä uuteen! Käynkin heti kurkkaamassa sun tuoreita juttuja :).

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails