Friday, 5 December 2014

Christmas decoration inspiration.

Source: Kristina Dam

Tuntuu, että koko maailma on pullollaan joulukoristeluideoita ja tippejä ja vinkkejä! Olen keräillyt lemppari-ideoita talteen Christmas -Pinterest tauluuni TÄÄLLÄ. Ja ihanaahan se olisi jos olisi aikaa toteuttaakin niistä jotain! Käytännössä voipi olla, että tämä joulu mennään ilman sen kummempia itse tehtyjä.

Meillä on kuitenkin suunnitelmissa tehdä TÄMÄ luumu-kanelikakku (joka on pariin kertaan muiden tekemänä hyväksi todettu). Sen lisäksi aion lähettää sekalaisen setin joulukortteja, paketoida lahjat kaapista löytyvillä papereilla ja koristeilla ja polttaa paljon kynttilöitä.

Meillä ei ole tänä vuonna fyysistä joulukalenteria, mutta omaksi ilokseni seuraan muutamaa netistä löytyvää versiota: Kotipalapelin joulukalenteria,  Muita Ihania Tiinan jouluviestejä, Projektila Katjan ihania jouluaskarteluvinkkejä, Pikkuotuksen alennusjoulukalenteria ja KIDD.O -lehden joulukalenteria mistä voi voittaa kivoja palkintoja.

Mites muiden jouluvalmistelut etenee?

2 comments:

  1. Ai kun ihana tuo winterwonderland! Musta tuntuu, että mun jouluaskartelut jää siihen yhteen keppiin... Mistä sitä aikaa repisi kaiken ihanan näpräämiseen?! Vielä ei oo yhden ainutta lahjaakaan, ei kai tässä auta kuin alkaa yötöihin pariksi viikoksi ;)

    ReplyDelete
  2. Se on joo tosi liikkis! Pitää alkaa kokopäiväiseksi näprääjäksi niin sitten ehkä kerkeis ;) Ja tsemppiä lahjahommeleihin - onneksi tässä on vielä aikaa :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails