Tuesday, 11 March 2014

How handy.


Pää kohta varmaan lähtee irti ja lähtee leijumaan johonkin. Se pursuaa ideoita ja keksii tekemistä vähän liiaksi määrin suhteessa vapaat-kädet-aikaan. Ei mitään. Tässä kolmenkympin paremmalla puolen on varmasti ihan hyvä opetella että kaikkea ei saa aina heti.

Tämänkin Bråkig telineen bongasin jostain ulkolaisesta blogista jo ennen kuin oli tiedossa, että sitä on tulossa Suomeenkin Ikeaan myyntiin. Ja hyvä että tuli - halpakin se oli! Koska meillä on ollut tuollainen suunnitteilla tehdä itse - vähän samantyyppinen ainakin - ja nyt kun se tuli markkinoille valmiina ja oma aika ei riitä kaikkeen tuunailuun ja askarteluun mitä haluaisi niin tuo oli oikein nappi ostos tähän väliin. Vihdoin saadaan meidän pienessä makkarissa käyttövaatteet roikkumaan eikä lattialle myttyyn. Ja silloin kun tulee vieraita niin siinä roikkuu lempiasusteita ;) Mies oli heti hirmu tarkka omasta puolestaan - että älä sitten levitä niitä omia kamoja "mun puolelle" - ilmeisesti vaatekaapissa on tainnut käydä niin... ;)

Tämäkin teline tosin nojasi makkarin nurkassa kasaamattomana varmaan kuukauden päivät - ei vaan kerinnyt kasaamaan ;)


We bought this lovely Bråkig stand from Ikea about a month ago and finally got it up. It is so handy now in our bedroom!

9 comments:

 1. Kipaisin eilen Ikeassa ja ihailin samoja tikkaita! Näyttää tosi kivoilta.. Hmm. pitäisiköjän minunkin? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielestäni ovat - ainakin meillä - hintansa väärtti :)

   Delete
 2. Hullun kätevän oloinen juttu! Joudun ehkä matkimaan, jos sais vaan jotenkin tämmösen mahtumaan meidän makkariin. Vaaterenkiä ja korutelinettä kun ollaan oltu vailla, niin tämähän ajaisi näppärästi molempien asian! Ymmärrän puoliskon huolen tuosta ettet laita sun kamoja sen puolelle, nimimerkillä "siirsin Villen vaattet pois vaatehuoneesta ja omin sen kokonaan itelleni.." :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se teille mahtuu siihen sänkyä vastapäätä! Toimii vallan hienosti joten suosittelen! Go Miau, niin sitä pitää - gain the ground! ;)

   Delete
 3. Mistäköhän mahtavat olla nuo koukut? Kipeästi tarvitsisin juuri tuollaisia!

  ReplyDelete
 4. Onpas kiva kokonaisuus. Meiltä vaan puuttuu se seinä, minne nuo sopisi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaah, voi harmi, koska toi on kyllä kätevä hökötys!

   Delete

Related Posts with Thumbnails