Monday 29 July 2013

Recycling center fun.Kesällä (nykyään) mökkeily on meidän ykkösjuttu. Siihen liittyy muutamat jo parissa vuodessa "vakiintuneet" tavat ja reissut. Mökiltä pitää ajaa lähimmälle huoltsikalle veneellä jädelle aurinkoisena päivänä, pestä matot laiturilla, poimia mustikat pakkaseen, pelata hulluna sinkki -korttipeliä, kuunnella Radio Voimaa ja tietty pitää käydä kiertämässä Mäntyharjun kirpparit ja kierrätyskeskus. Viimeisin on huippua! Pienten kylien ja kaupunkien kirpparit ovat yleensä melkoisia aarreaittoja. Tosin tänä vuonna (ihme ja kumma) ei tarttunut mitään mukaan. Mutta ensikäynti Mäntyharjun kierrätyskeskuksella oli joka tapauksessa mahtia. Harmillisesti nuo valmiiksi tuunatut pinnatuolit sateenkaaren väreissä eivät vielä olleet myynnissä, muuten sellaisen mukaan nappaaminen olisi ollut lähes välttämätöntä vaikka paikkaa sille ei olisi ollutkaan tiedossa ;) Niin ovat herkun värisiä. Onko teillä vakkarikesäkirpparipaikkoja mitkä kierrätte?


8 comments:

 1. Aijjettä haluan nuo tuolit meille... Aivan herkut. Pitikö tässä alkaa ittekki maalailemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö oo kun karkit! Tekis mieli kerätä koko sarja! :) Maalaamallahan saa just sen värisiä kun halajaa - mäkin maalasin sen meidän yhden keittiön tuolin mintun vihreeksi ja kivasti pelittää.

   Delete
 2. Samoja harrastuksia mökillä täälläkin. Peruskirpparit kierretään ja kaikenlaisia pihakirppiksiä odotellaan innolla.

  Mahtava pinnatuolirivistö. Taitavat olla vastamaalattuja, vai mitä luulet? Hintakin sitten ehkä kipuaa. Mutta hienosti ovat hiffanneet, mikä on nyt kovin trendikästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo tuolit ovat ilmeisesti olleet vuokralla eri paikoissa ja tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä kun kaikki ovat palautuneet. Tiedä sitten mikä kuvio siinä on... Mutta joo kirppareiden kiertäminen on huippua puuhaa!

   Delete
 3. Eikä, noi tuolit on aivan ihania! Just tommoset haluun omaan kotiini, ja mieluiten jokainen eri värissä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos et pääse mäntyharjun kierrätyskeskukseen niin sitten kuule vaan suti käteen ja maalaamaan tuoleja eri väriseksi! :)

   Delete
 4. Noi pinnapuollit sai kyllä mun sydämen skippaamaan muutaman lyönnin... Kyllä niitä on saatava meille lisää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi on vähän sellasia että pistää tosiaan sydämen skippailemaan muutamia lyöntejä!

   Delete

Related Posts with Thumbnails