Friday, 7 June 2013

Summer woolly socks.


Olen ollut ihan kesäisissä tunnelmissa tässä jo pidemmän aikaa, mutta tämä postaus ei kyllä hengi kesää juurikaan. Nimittäin esittelen tässä tovi sitten valmistuneet villasukat ;) Tosin nimesin sukat kesävillasukiksi, koska ne on tehty ohuen ohuesta sukkalangasta joka on oikein passeli ns. kesävillasukille. Ne lämmittää jalkoja mökillä viileinä iltoina, mutta eivät ole turhan paksut. Näin se tekminen alkoi. Yritin saada nuita raitoja mahdollisimman eri kohtiin, mutta niinhän siinä taas kävi, että ei ihan niin mennyt kuin piti ja nyt raidat ovat melko lähellä toisiaan mikä on se kaikista hölmöin lopputulos. Mutta ei mitiä hätiä, olen silti tyytyväinen, että osasin tehdä nämä ja sain ne valmiiksi ja lanka näyttää ihanalta. Ja kaikkihan muistaa mun ensimmäisen villasukkakokeilun viime vuoden puolella - eli siihen nähden vallan hieno suoritus vaikka itse sanonkin ;)

4 comments:

  1. Oikein kesäiset ja kauniit sukat! Mitä lankaa tämä on? Kävin myös katsomassa harmaat sielukkaat sukat. Hienot nekin! Itse tehdyt ja niillä on tarina. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sukkalanka on Langin Jawoll Magic ja ostettu keväällä Snurresta Helsingistä. Joo, onneksi on hieman päästy etenemään niistä harmaista sielukkaista sukista tasollisesti ;)

      Delete

Related Posts with Thumbnails