Sunday 24 June 2012

Rock.

 
Juhannus on juhlittu ja nyt osalla varmasti koittaa loma - meillä koittaa vielä kesäinen arki lomat kun häämöttävät vasta reilun kuukauden päässä. Mulla oli kamera vajaakäytöllä juhannuksena, mutta kotona räpsin eilen muutaman kuvan kun saatiin vihdoin olkkariin lamppu! Se on Diesel with Foscarini Rock -lamppu. Se tilattiin häälahjaksi saadulla lahjakortilla ja ollaan siihen kovin tyytyväisiä kun se nyt killuu meidän katossa. Valo tulee kivasti ja tekee hauskan kuvion lampun sisäosan muotojen takia.

Sohva on vanha (ja kamala), tarkoitus olisi uusia jossain vaiheessa, mutta toistaiseksi näillä mennään (lue: tungetaan sohva täyteen tyynyjä harhautukseksi). Tyynyt on kerätty sieltä täältä, virkattu ja neulottu on tehty itse, paitsi tuo hauska pyöreä virkatulla koristeella oleva tyyny - se on kirpputorilöytö, josta tykkään kovasti. Samoiten pyöreä metallirasia on kirpparilta. Se lumosi minut joten olihan se pakko kotiin tuoda, vaikka käyttötarkoitusta ei ole vielä edes tiedossa.

Superia juhannuksen jälkeistä viikkoa kaikille =)

9 comments:

 1. Ihanan näköinen olkkari! Tyynyharhautus toimii hyvin, pitäisköhän koittaa itsekin :D

  ReplyDelete
 2. Kiitos samoin sinulle:-) Tuo lamppu on ihana! Ja tykkään kyllä myös tuosta teidän sohvapöydästä!

  ReplyDelete
 3. Ihana lamppu!!tykkään :)

  t. Minna

  ReplyDelete
 4. Huomioni kiinnittyi tuohon mattoon. Olen virkannut juhannusruusun valkoisena, mutta mustakaan ei ole yhtään huono väri. Kiva olkkari.

  ReplyDelete
 5. Kivannäköinen olkkari! Diggaan erityisesti matosta ja korista, löytyispä omaankin kotiin tuollainen.

  ReplyDelete
 6. Inka; Tyynyharhautus on helppo ja halpa tapa "uudistaa" ruma/vanha sohva =)

  Sanna, Minna; =)

  Terhi; Juu toimii myös mustana. Pinkki tai keltainenkin voisi olla hauska!

  Murmelly; Matto ja kori on helppo virkata ohjeesta. Mutta mä voin myös virkkailla sulle jomman kumman tai kummatkin jos oikein kovasti moisia haluat etkä jaksa itse tehdä =) Iso kori about 16e + postimaksut ja maton hinta kuteen menekin mukaan + työtä about pari tuntia.

  ReplyDelete
 7. Huippukivan näköistä! Lamppu on makea ja vitsit, mun tarvii kanssa laittaa käytäntöön tyynyharhautus. Sohva on niin kamala, enkä saa pesemälläkään puhtaaksi. Tyynyt siis!

  ReplyDelete
 8. Saija; juu tyynyharhautusta vaan kehiin jos menee sohvaan hermo =)

  ReplyDelete
 9. No tännehän voisi köllähtää. Mukavan kotoinen meininki.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails