Thursday, 31 May 2012

Envy me?


Viime päivinä on taas unohtunut elää - painaa vaan päivästä toiseen päättömänä. Aika ei riitä kaikkeen, se on vaan hyväksyttävä. Pitää valita ne asiat mihin keskittyy eikä yrittää räpeltää vähän kaikkea. To do -lista sen kun kasvaa jääkaapin ovessa. Yksi pienimmistä asioista on hajuveden ostaminen - eilen suihkautin viimeiset ripaukset nykyisestä hajuvedestä; Marc Jacobsin Daisy. Kumpa hajuvesiä voisi haistella kotona. Koska olen laiska hajuvesien ostelija, päädyn ehkä ostamaan uuden samanlaisen tai sitten jonkun vanhan mikä on ollut jees, esim. Guccin Envy me. Saa ehdottaa hyviä raikkaita kesätuoksuja! =)

Haluan myös jonkun tällaisen herkun Lomografia kameran. Heti vaan kun keksin milloin sillä olisi aika ottaa kuvia kun nykyiselläkään kahdella digikamerallakin se ei tunnu tapahtuvan ;)

5 comments:

 1. Mulla on se oma tuoksu ollu pitkään Laura Biagiotin Laura.Nyt se on loppu ja käytän Versacen Bright Crystal tuoksua.
  Joka kesä on pakko päästä laivalle hakemaan Escadan kesätuoksu.
  Olispa kiva löytää myös joku uusi tuoksu.

  ReplyDelete
 2. Sannu; Täytyypä testata nuo tuoksut kun saan itseni raahattua hajuvesikaupoille =)

  ReplyDelete
 3. Eikä meillä on samat lempparit hajuvesissä! Mullakin on siis Daisy ja Envy me, parasta aikaa käytössä :D

  ReplyDelete
 4. Ostin kerran tuota Guccin Envy me ja se oli sittenkin turhan makea ja jäi käyttämättä. Armanin Aqua di Gioiaa on tuoksuna tällä hetkellä :)

  ReplyDelete
 5. Heidi; Hauskaa! Ne on ehkä jotenkin vähän samantyylisiä keskenään niin ollaan löydetty samat vakkarit =)

  Leenaelina; Joo joskus joku hajuvesi tuoksuu kaupassa hyvältä mutta ei tunnukaan omalta käytössä. Hyvä hyvä, taas sain yhden vinkin minkä voin haistella hajuvesikaupoilla, kiitos!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails