Sunday, 8 January 2012

Woolly.
Voiko villasukkia olla liikaa? Minusta ei. Tähän on vallan perustelutkin: 1) kun villasukkia on monenlaisia löytyy aina asuun sopiva väri, 2) villasukkia voi säilyttää olohuoneessa, keittiössä, makuuhuoneessa, yläkerrassa, alakerrassa ja vaikka missä niin aina on pari lähettyvillä kun kylmä iskee varpaisiin 3) koska mä olen vilukissa ja tarvitsen aina villasukkia, ja 4) koska villasukat on kauniita ja jonkun kädenjälki lämmittää aina varpaiden lisäksi myös mieltä. Sain nämä hirmusti minun silmää miellyttävät villasukat äiteen kaverilta, joka muisti meitä joulun ja syksyllä olleiden häiden syystä (tämä pari oli varmastikin tarkoitettu miekkoselleni, mutta anastin ne välistä). Kiitos L!

Toisessa kuvassa oleva kortti on kaverilta, jolla on super tyylitaju. Tämä kortti on nimeltään "mehukestit" ja se on Kristiina Haapalaisen ja Sami Vähä-Ahon käsialaa. Niitä saapi Polka Jamilta.


I got these woolly socks from my mum's friend - I really love them! I think there can't ever be enough woolly socks! The postcard is from my friend who has the best taste. You can buy this and other cool postcards from Polka Jam.

4 comments:

 1. Villasukkia ei tosiaan voi olla ikinä liikaa! Oma mieskin tuumaa nykyisin jos villasukkia kudon että kenelle niitä teen, koska "sulla on ainakin jo villasukkia ihan tarpeeksi", mut miehet ei ymmärrä, niille riittää kahdet sukat, toiset sisäkäyttöön ja toiset saapassukiksi. Ihanat värit ja kuviot noissa sun sukissasi. :)

  Ja ihana tosiaan tuo postikortti! Tuollaisia vois laittaa pikkukehyksiin tauluiksi seinälle.

  ReplyDelete
 2. Aivan totta, villasukkia ei voi olla koskaan liikaa. Itsekin neulon parhaillaan ties kuinka monensia :)

  ReplyDelete
 3. Eikä, mulla on melkein ihan samanlaiset villasukat, jotka äitini on tehnyt n. vuonna 93-95. Väri on vain punaharmaa, mutta kuvio ihan samanlainen. Eikä mun mielestä ole mistään ohjeesta tehty eli varmaan sattumalta samanlainen :) Sukat on siis edelleen olemassa, mutta jo kertaalleen parsittu. Meiltä löytyy myös villasukkia vaikka kuinka paljon ja silti niitä pitää aina mukamas etsiä...?

  ReplyDelete
 4. Annika; Just näin! =)

  Leenaelina; Mä en itse vielä ole aloittanut sukkien neulomista, mutta kun se hetki koittaa niin sittenhän niitä sukkia tosiaan varmaan tulee tehtyä vieläkin lisää =)

  Tiina; Hauska sattuma! Mä en tiedä onko nää jonkun ohjeen mukaan tehty vai miten. Suomessa harrastetaan villasukkia niin paljon, että toisaalta ei ihme jos on sattunut tulemaan samanlaiset =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails