Wednesday, 25 January 2012

Coaster or something of that sort.
Pitkään jo olen halajanut mattotehtailla. Aloitin minimatosta. Sanotaan vaikka että se on lasinalunen. Teline on kivan näköinen ja se on tehtailtu vanhoista nauloista ja ylijääneestä lattialankusta.

For a long time now I've been wanting to make a carpet. I started with a mini one. Let's say it is a coaster or something of that sort.

10 comments:

 1. Nonni,seuraavaks sä voitkin sitten tehdä mulle sen mun haaveileman raitamaton! samalla telineellä tietenkin.. ;)

  Hugs,
  Minde

  ReplyDelete
 2. Hieno on! Ja todella alusta asti itse tehty! :) Minäkin haaveilen mattotehtailusta. Pääsin jo niin pitkälle, että kävin katsomassa kolmesta eri kudekaupasta kuteet, varasin kahteen otteeseen ajan käsityökeskukseen mattoa tekemään, mutta en sitten päässytkään! Vähänkö harmittaa. Mutta otan sen kevään ohjelmistooni, että nyt menen ja teen!

  ReplyDelete
 3. lovely and inspiring post.

  http://paquetevistasbien.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Minde pinde; No se vois olla hieman suurehko työ tällä tavalla tehtynä =)

  Tiina; Ota ehdottamasti kevään ohjelmistoon - ja mielelläni luen sitten sun blogista millaisia tuotoksia tuli =)

  Clara Turbay; Glad you find inspiration in it!

  ReplyDelete
 5. Ihana, ihana, ihana! Mäkin oon haaveillut maton kutomisesta, tai opettelusta. Taidan matkia sua ja aloittaa tolleen pienesti.

  ReplyDelete
 6. Aivan mahtavat mini-kangaspuut!

  ReplyDelete
 7. NAKU; Kannattaa kokeilla, on vallan helppoa ja hauskaa! =)

  Miau; miniskidit =)

  ReplyDelete
 8. Vitsit miten ihana idea! Meillä oli kotona joskus ikivanhat kangaspuut mutta uuteen taloon muutettaessa eivät sitten mahtuneetkaan minnekään, silloin teininä en niistä niin välittänyt mutta nyt arvostaisin.. Ja lapsena mulla oli omat mini-kangaspuut joilla tykkäsin kyllä leikkiä mutta ei mun käsissä koskaan niissäkään mitään mattoa syntynyt - veljen käsissä kylläkin :D

  Oiskohan sulla muuten jotain kivoja ideoita mitä voisi tehdä seitsemästä 50 grammaisesta islantilaisesta villalankakerästä jotka on kaikki eri väriä? Värit on kyllä kaikki hyvin luonnollisia (harmaata ja ruskeaa), mutta en siltikään ole niiden yhteensopivuudesta niin varma. Enkä edes tiedä haluaisinko noita ennemmin astusteiksi vai sisustukseen, materiaali kun olisi toki lämmin mutta myös karheudessaan toisi kivaa pintaa sisustukseenkin! nimim. hullaannuin kesällä Islannissa jokaisen kaupan valtavalla lankaosastolla enkä ole saanut aikaiseksi päättää mitä noilla sitten oikeasti tekisi.. Hups. Ajattelin että kun olet tuollainen inspiroivan luova ihminen niin ehkä sulta löytyisi ideoita ;)

  ReplyDelete
 9. Maija; Voi harmi kun teillä ei ole enää niitä kangaspuita! Ne olisivat vallan aarre! Vautsi, islantilaisia villalankoja! Minäkin innostuin ostamaan Metsänkylän navetasta syksyllä paikallisten alpakoiden villalankaa (kovalla hinnalla) yhden kerän, mutta en ole vielä keksinyt mitä siitä tekisi. Se tuntuu liian paksulta esim. pipoon, mutta kaulaliinaan siitä yhdestä kerästä on liian vähän. Mutta kun sinulla sitä on niin paljon niin epätasaisen raidallinen kaulaliinahan voisi olla ihana! Tai sisustukseen rahi (jos vaikka päällystää sillä jonkun vanhan) tai sitten virkkaa lampunvarjostimen päälle niin tulisi varmasti kivan rouhea lamppu =)

  ReplyDelete
 10. Todellakin harmi noiden kangaspuiden kanssa, ne kun olivat vielä ihanan vanhat, ainakin äidin mummon ajoilta jos oikein muistan.. :S

  Hmm, varsinkin tuo lampunvarjostin vois kyllä olla hauska, toisaalta kaulahuivikin alkoi nyt hiljalleen houkuttaa enemmän kun siitä tosiaan voisi tehdä sellaisen epätasaisemman ja "luonnollisemman" näköisen.. Kiitos ideoista! :D

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails