Sunday, 4 December 2011

Sunday mood.Hämärällä tulee niin surkeita kuvia. Koitin kuitenkin kuvailla väkisin, koska on kaikkea uutta. Torkkupeitto Ikeasta, matto mummulta ja ensimmäinen itse tehty isoäidinneliö.

It's hard to get good pictures when it's dark and this time of year it's dark all the time in Finland. Makes photographing harder. But I still had to try to get a few pics as there's all these new things: Throw from Ikea, carpet from my grandma, and my first ever crocheted granny square.

7 comments:

 1. Your granny square looks perfect...and I love the colors. The blanket makes everything look nice and cozy too!

  ReplyDelete
 2. ei kyllä ole surkeita kuvia ollenkaan, oikein hävettää omat kuvat kun aina rakeisia tai heilahtaneita! Ihana tunnelma välittyy ainakin näistä! :)

  ReplyDelete
 3. Leenaelina; Jokapuolella näkyy niin kivoja jouluoksia, että tekisi mieli kyhäillä niitä monta - yksi ikkunaan, yksi ruokapöydän päälle jne.. =)

  Heather; Thanks Heather - I like those colors too! =)

  Katja; Onhan se niinkin, että ei niin väliä aina laadulla jos tunnelma välittyy =)

  ReplyDelete
 4. Mahtavia kuvia kyllä mun mielestä ja ihania yksityiskohtia sisustuksesasa - ihan kuten edellisessäkin postauksessa :)

  Blogisi saa kyllä aina niin hyvälle ja mukavan levolliselle mielelle, kiitos siis kovasti kaikista postauksistasi!

  ReplyDelete
 5. Kauniita kuvia mielestäni :)!

  ReplyDelete
 6. Maija; Ihana kuulla jos joku saa blogin selailusta levollisen mielen! Se nimittäin on minulla itselleni tässä tarkoituksena ja taka-ajatuksena - unohtaa kaikki tylsä ja saada levollinen mieli kauniiden asioiden parissa.

  Juulia; Kiitos =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails