Wednesday, 7 December 2011

Granny on my way to work.

Isoäidin neliöitä valmistuu pari-kolme päivässä työmatkoilla. Neliöiden tekeminen on leppoisaa, mutta se niiden neulominen yhteen ei ole niin mukavata joten teen nyt näitä neliöitä onnellisena sen koommin ajattelematta paljonko niitä tarvitaan torkkupeittoon ja miten niistä joskus tulee kokonainen torkkupeitto =)

I'm making 2-3 granny squares per day on my way to work and back home again. Handy. I like making the squares, but I'm not looking forward to sewing them all together to make a throw...

7 comments:

 1. Tuo neliöiden kiinnittäminen toisiinsa on kyllä tuskaista hommaa. Mietin jo vaihtoehtoa unohtaa neliöt jouluna kotikotiin ja nakittaa puuha äiteelle, mutta kerta on itte alottanu niin tarttee vissiin lopettaakin.

  Itse koin muuten neliöiden yhdistämisen helpommaksi kun viimeistelee viimeisen kerroksen kierroksella perussilmukoita. Neliön reunasta tulee jämäkämpi ja helpompi käsitellä.

  ReplyDelete
 2. Nuokku; Ihan huippu vinkki, kiitos! Tosin olen tehnyt jo pienen pinon noita neliöitä joten en voi enää ottaa vinkkiä käytäntöön ;(

  ReplyDelete
 3. Mulla on parisen sataa neliötä odottamassa yhdistelyä, ollut jo vuoden päivät... Millonkohan saan otettua itteäni niskasta kiinni ja oikeesti tehtyä niistä sen peiton?
  Kivat värit oot valinnu tilkkuihis! :)

  ReplyDelete
 4. Anni; tsemppiä - kyllä sä sen saat vielä tehtyä!

  ReplyDelete
 5. Mulla oli niitä neliöitä reilu satakunta kun itse tajusin ;D

  ReplyDelete
 6. Kaunista blogiasi ihailin ja ajattelin vinkata, että ne neliöt kannattaa virkata yhteen, ei ommella. Nopeuttaa huomattavasti. Sain syksymmällä valmiiksi jättimäisen isoäidinruutupeiton tällä tavalla. Tässä esimerkiksi hyvät kuvalliset ohjeet:
  http://carinascraftblog.wardi.dk/2009/06/granny-square-joining-tutorial.html

  ReplyDelete
 7. Piipadoo; Kiitos superisti loistavasta vinkistä! Kaikki vinkit ovat tervetulleita kun tekee peittoa ekaa kertaa =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails