Sunday, 7 August 2011

Elojuhlat.

Omalla kameralla ei ole tullut otettua kuvia toviin. Eilenkin jäi kamera kotiin ja napsin kuvia kännykällä. Eilen oli nimittäin meidän suvun "festarit" Elojuhlat, jotka järjestää pari perhettä ja heidän kaikki ystävät ja sukulaiset kokoontuvat aina elokuun toisena viikonloppuna nauttimaan hyvästä ruoasta (nyyttärimeininki - kaikki tuo jotain) ja musiikista (perheiden miehet ovat muusikoita) heidän maatalon pihalleen. Lapsesta asti siellä on peuhattu ja tanssittu ja iloiltu. Ihana häppeninki.


I haven't taken any pictures with my camera in a while. Yesterday I took some pictures with my mobile phone's camera. We had a lovely family affair last night - it's a tradition - we gather to eat and listen to music and chat every year at the same place at our relatives yard. It's lovely.3 comments:

 1. Kiva tunnelma välittyy kännykkäkuvistakin.

  Isot, välittömät puutarhajuhlat ovat kivoja. Meillä perinteisin kuuluu miehen "sukulaisten" (eivät oikeasti ole sukua, mutta kutsutvat itseään kuitenkin sukulaisiksi) hauskat puutarhakestit heinäkuussa, joissa myös on elävää musiikkia ja ihania herkkuja.

  ReplyDelete
 2. Lumo; Samaa mieltä, että puutarhajuhlat on kivoja! Kiva, että teilläkin on samanlainen traditio =)

  ReplyDelete
 3. Those desserts look amazing! I love your pictures and your get together(s) sound and look lovely.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails