Friday, 3 June 2011

Young & Beautiful

Naurahtelin hieman kun avokki sai päähänsä ostaa Amazon Kindlen. En ollut ihan ymmärtänyt että millainen laite on kyseessä, koska luulin, että se on lähempänä tietokonetta, mutta se on oikeesti lähempänä kirjaa - ainakin kokemuksena. Mahtis laite! Ja näppärän näköinenkin kun ostaa sille tarkoitetut kannet. Tutkailin sitä hieman tänään puolivapaapäivänäni.

Tää ja eilinen on ollut hieman hankalia. Hence suklaamoussen syöminen tänään suoraan muovipurkista. Se kaikki liika tekeminen lamauttaa jotenkin, vaikka luulisi, että tällainen aktiivinen luonne mitä minäkin edustan suihkisi ympäriinsä kahta kauheammin. Mutta ei, tulee jumi. Nyt kun jumia on hetken käsitellyt pystyy tarttumaan yksittäisiin asioihin. Nyt mä meen tekemään listan niistä asioista. Se aina helpottaa.

Tätä päivää on piristänyt Olavi Uusivirran ja Anna Järvisen kaunis kappale: Nuori ja Kaunis. Ihana.

olen onnellinen mitä sä luulit
olen onnellinen mitä sä luulit
paina taas kaasu pohjaan
anna elämän mennä

My future hubby bought Amazon Kindle. It's one handy thing. I've had a rough few days - hence the chocolate mousse eating straight from the jar. I've been listening to this lovely finnish song by Olavi Uusivirta and Anna Järvinen: Nuori ja Kaunis (=young and beautiful).

1 comment:

  1. Kindlen tyyppiset laitteet yleistyvät ihan varmasti lähiaikoina.

    Minäkin pidän kovasti tuosta biisistä, äänet sopivat herkällä tavalla yhteen.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails