Friday, 3 June 2011

We're all going on a summer holiday.

Vaihdoin työpaikkaa keväällä harmilliseen aikaan siinä mielessä, että nyt ei ole täysiä lomia. Ensi viikon perjantaina alkaa kuitenkin yksi niistä harvoista vapaista ajanjaksoista kesällä kun suuntaamme kaveriporukalla Portugaliin. Joutuu odottamaan reissua melkoisen paljon. Pari vuotta sitten oltiin perheen kanssa Mauritiuksella ja koin paljon uusia asioita - kuten veneen perässä vedettävää liitovarjoilua. Tällaiselle korkeanpaikankammoiselle se oli melkoinen kokemus! Toivon, että nytkin reissussa koen uusia asioita, maistan uusia ruokia, näen uusia paikkoja ja nautin ihanien ihmisten seurasta ja auringosta.

I changed jobs during spring so I don't really have summerholiday. But I do a have a weeks holiday starting next weeks friday when we go to Portugal with a group of friends. Can't wait! A couple of years ago we went to Mauritius and it was a super trip. I wish I experience new things this holiday too.

4 comments:

  1. Rentouttavaa lomaa sulle! "Irti arjesta, ei muuta kummempaa" olkoon mottona. Rivien välistä olen lukenut, että painat töitä aika reippaasti! =)

    ReplyDelete
  2. Nonna; Kiitos, tätä on odotettu! Juurikin kun niitä töitä tulee tehtyä ihan reilusti :/

    ReplyDelete
  3. Have an amazing trip! I love the photo above.. so happy.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails