Wednesday, 18 May 2011

Too much.

Tiedättekö sen tunteen kun alkaa olla niin paljon hommia ja asioita to do -listalla että tekeminen kääntyy tehokkaasta epätehokkaaksi vaikka kuinka on koko ajan tekevinään jotain? Mulla on nyt käymässä se. Teen pitkää päivää töissä ja laiminlyön kaiken sen takia ja töissäkään en saa enää entisellä tehokkuudella asioita tehtyä. Se pistää harmittamaan. Meillä on vähän liian monta projektia nyt käynnissä; keskimäärin 10h työpäiviä, häiden järjestäminen, vanhempien mökin rakentamisprojekti, oman kämpän myyminen ja uuden osto ja muutto uuteen kämppään ja samalla toiseen kaupunkiin, 1 vko lomareissu. Kaikki tämä n. 4 kuukauden sisään. Lisäksi joka viikonloppu on buukattu täyteen häitä, reunioneita, työpaikan bilettä yms. Unohdankohan mä jotain? Varmaan. Mutta että hommaa riittää riittämiin. Elämä on muuttunut asioiden hoitamiseksi ja eteenpäin rämpimiseksi elämisen sijaan. Aina iltaisin otan kuitenkin sen puolisen tuntia itselleni. Pikaselaan blogeja ja jos energiaa riittää, kirjoitan yhden jutun omaani. Toivottavasti kesä tuo tullessan rauhaa.

Rauhaa tuo myös omalla tavallaan keskittyminen yhteen asiaan. Johonkin mukavaan. Esim. kauniisiin sisustusjuttuihin. Ferm Living tarjoaa aina ihania vaihtoehtoja ja tuossa kivassa kuvassa on kiva tunnelma.

I'm superbusy at the moment. Too many projects going on. I try to keep up. Ferm Living always offers something nice. This other picture is nice too.

First two pictures Ferm Living. The picture below via From Scandinavia with love.

5 comments:

 1. Todella tutulta kuulostaa! Mä olen nyt opetellut karsimaan noita juttuja. Ja yritän katsoa etten karsi kaikkia niitä menoja, jotka tuottaa suurinta iloa minulle. Kaikkeen ei vaan pysty. Tosin sun to do-listoissa oli kyllä paljon sellaista, jotka on vaan pakko hoitaa... Tsemppiä!

  ReplyDelete
 2. kuulostaa ihan miun keväältä myös, huuh. Tsemppiä ja jaksamista! Kyllä se rauha ja kivojen juttujen aika tulee vielä :)

  ReplyDelete
 3. Onneksi kirjotit tästä, ei oma kiire tunnu enää niin kamalalta, kun jollain toisella on paaaaaaljon enemmän tekemistä ;)

  Tsemppiä tohon kaikkeen! Yleensä jengi ottaa viikon-parin loman häiden viimehetken järkkäilyyn.... hehe.

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä! Jos ei hellitä, niin sun täytyy tehdä valintoja!

  Nuo kuvat ovat ihania!

  ReplyDelete
 5. Sun pitää opetella sanomaan EI. Kaikki ymmärtää. Minäkin, vaikka haluisinkin kovasti nähdä sua la. :)

  Jaksamishaleja <3

  Minna

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails