Sunday, 29 May 2011

Lovely atmosphere.

Tulevien häidemme haluttu yleisfiilis on mulla selkeänä päässä, mutta sitä on vaikea kuvailla ilman kuvia. Haluan pastellia, rentoa meininkiä, mutta silti siistiä, iloista fiilistä, onnellisia ihmisiä ja kauniita visuaalisia yksityiskohtia. Näissä Laura Ashleyn kevät 2011 malliston kuvissa on aivan ihana tunnelma. Tämän tyyppistä meininkiä minä haluan!

I love the atmosphere in these Laura Ashley spring 2011 collection pictures. I want similar atmosphere to our upcoming wedding.


4 comments:

 1. Ihania kuvia ja tunnelma näissä on tosiaan ihana, iloinen ja lämmin.<3

  Itsekin haluaisin mahdollisimman iloiset ja rennot häät sitten kun joskus ollaan menossa miehen kanssa naimisiin. Meillä olis maistraattivihkiminen, vaaleanpunainen rättisitikka (kaverilla on) jolla tultaisiin juhlapaikalle ja ei pukupakkoa. Kaverit soittamassa kitaraa, lyhyt juhlamekko, luonnonkukkia vanhanaikaisissa pulloissa (joita kerään).. Paikaksi haluaisin esim. Ravintolaveneen (Wäiski?) tai joku viihtyisä pikku paikka vuokrattuna (kotiseututalo tai ravintola). Rentoa ja iloista..

  Olen siis tosi innoissani seuraamassa teidän hääsuunnitelmia. :) En tosin tiedä antaako rahatilanne periksi ihan lähivuosina kun juuri vaihtui vanha asunto uuteen ja isompaan.. Fiiliksessä mukana!
  /Sanna

  ReplyDelete
 2. Joo, just tollaista fiilistä kannattaa lähteä tavoittelemaan. Ihana tunnelma! Välillä mietin kateellisena kaikkia ihania häävalmisteluita, me kun paukautettiin naimisiin toisen tyttären ristiäisissä

  ReplyDelete
 3. Kiva vintagetunnelma, olikohan innoitusta kuviin haettu Anthropologielta?

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails