Monday 6 December 2010

Snowflakes.

Lumihiutaleet ovat todella kauniita. Inspiroiduin niistä joulukortteja suunnitellessa. En muistanut suorilta, että miten saa nätin lumihiutaleen ja etsiskelin siihen ohjetta netistä mutta mitään selkeetä ja kivaa ei suorilta löytynyt joten tein oman version muita ohjeita yhdistelemällä. Kirjasin oman versioni myös tänne jotta joku muukin voi siitä hyötyä ehkä joskus maybe. Eilen väkertelin parikymmentä lumihiutaletta ja liimailin niitä pinkille pahville. Nyt kortit on suoristumassa kirjojen välissä. Katsotaan lopputulos myöhemmin.

I tried to find good instructions how to make a snowflake out of paper but didn't find a proper one so I made my own:


1. Cut a piece of paper (I used greaseproof paper)


2. Fold the paper in half.


3. Find the middle and fold the right side of the paper upwards from the middle.


4. Fold the left side of the paper on top of the already folded part so you get a triangle shape.
5. Cut as shown in the pictures below or make your own designs and variations.6. Open the folded and cutted piece of paper and you get a snowflake!

2 comments:

  1. Olen näemmä addiktoitunut lumihiutaleiden tekoon -kenties se johtuu siitä etten lapsena saanut tehdä niitä riittävästi, äiti kun ei oikein tykännyt siitä paperisilpusta :)

    Kiitos uudesta taitteluvinkistä, taidankin kokeilla.

    ReplyDelete
  2. Askartelu on kyllä niin mukavaa! Mä olin katsomassa tänään ihan oikeita lumihiutaleita tuolla ulkona. Aivan ihana talvi, ois voinu kävellä loputtomiin pitkin katuja.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails