Monday 6 December 2010

In need of a tripod.

Mä taidan tarvita kameraan jalustan. Tähän aikaan vuodesta on mahdotonta saada tarpeeksi valoa että kuvista tulisi jotain muuta kuin keltaisia ja tärähtäneitä. Nyt siis kaivataan vinkkejä jalustan hankintaan!

I think I need to get a tripod for my camera.This model is Manfrotto 7322YB M-Y Mini 4-section tripod with Ball head from Rajala shop. Does anyone have any comments about this one or other good suggestions?

5 comments:

 1. Manfrotton kuulapäästä ainakin meillä hyviä kokemuksia Benbon jalalla. Tosin mä oon niin amatööri ja laiska, et nappaan melkein kaikki kuvat vaan ixuksella. Mut toi oli helppo, monipuolinen ja nopsa.

  ReplyDelete
 2. Nyt on tosiaan vaikea kuvata, töihin lähtiessä ja sieltä palattua on pimeätä. Minultakin puuttuu jalusta, semmoinen olisi kiva laittaa toivomukseksi Pukille :)

  ReplyDelete
 3. Selma; Jostain keskustelupalstoilta jo tuosta Manfrottosta tosiaan luin hyviä kommentteja niin siksi sitä pohdiskelen - mutta täytyypä tsekata myös tuo Benbon jalka! Kiitos vinkistä!

  Marie Elisabeth; jalusta on tosiaan hyvä vinkki joulupukille ;)

  ReplyDelete
 4. Hätävarana paikoissa joissa sitä ei pääse virittelemään, kannattaa käyttää tukena erilaisia saatavilla olevia apuvälineitä; ruokapöydässä esim. vesilasia, kadulla kaverin olkapäätä. Näitä olen viime päivinä käyttänyt statiivina TV-kuvaajamieheni vinkistä kun on pitänyt pikaisesti saada otettua kuvia hämärissä olosuhteissa.

  ReplyDelete
 5. Lumo; kiitos hyvästä vinkistä! =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails