Wednesday, 8 October 2014

Colourful beanie.


Sain hirveän inspiksen tehdä vauvapipoja. Moonalle ja muillekin. Mulla oli visio jostakin värikkäästä pläjäyksestä. Lopputulos on tällainen. Siinä meni viikonloppuna matka Seinäjoelta kotiinpäin junassa rattoisasti tätä suunnitellessa ja tehdessä. Ja sattuipa se olemaan kerrasta oikean kokoinenkin neidille! *tuuletuksia* Liikkuvaa kohdetta kuvattaessa oli hieman ongelmia, joten antakaa anteeksi tärähtäneet kuvat tästä minimallista :) Kuten kuvasta näkyy, mallia on yritetty huijata olemaan paikoillaan tennispallon avuin ;)

Pipon tekeminen oli tosi tosi tosi kivaa! Haluan tehdä näitä lisää! Nyt olis tarvetta mummokerholle!


A beanie I made for my little girl. I wanted to make something colorful and fun. I had so much fun doing this that I will definitely make a few more :)

17 comments:

 1. Replies
  1. Karkkipipo siis! :) Se olisi kiva nimi tälle :)

   Delete
 2. Ihana pipo ihanalla pikkuihmisellä <3

  ReplyDelete
 3. Söpösiä molemmat! Ja miä tulisin mielelläni siun mummokerhoon jos vähän lähempänä olisin! Just nyt ei huvita mikään muu kun neulominen! :D

  -piia

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei niinpä! Harmi kun välimatka on vähän turhan pitkä kässikselle!

   Delete
 4. Replies
  1. No eiks vaan! Hullu värihimo on nyt meneillään :)

   Delete
 5. pipot on kyllä mahtavia tehdä kun ne valmistuu niin nopeasti, mulla on jo aikoja sitten loppuneet päät joille tehdä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Sitten sun pitää kuule vaan tehdä itelles useampi pipo :)

   Delete
 6. Ihana pipo pienellä neidillä <3 Olisiko mahdollista saada tästä jotain silmukkamääriä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu toki! Meidän neiti on n.80cm joten sen kokoiselle tyllerölle tää istuu. Aloitin 96 silmukalla, n. 3cm tuota joustinta ja sitten suoraa kunnes näytti hyvältä ;) Kavennukset oikein yhteen joka toisella kierroksella kunnes on silmukoita on 24 ja sitten koko kierros kaksi silmukkaa aina oikein yhteen kunnes on 12s. Vedä lanka silmukoiden läpi ja päättele. Muistaakseni kavennukset tein tässä about puikon puolivälissä...

   Delete
  2. Kiitos kiitos paljon! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails