Friday, 18 July 2014

Three looks.

Rennot vivahteet

Hillityt vivahteet

Leikkisät vivahteet

No hups vaan taas! Sain Projektilan Katjalta haasteen, hmmmm, huhtikuussa ja nyt eletään heinäkuuta. Olisikos jo aika vastata haasteeseen?! Haaste on tämä hauska. Voivottelin jo etukäteen, että eihän mulla ole aikaa moiseen veivailuun kun ei muutenkaan kerkeä kotona mitään sisustamaan tätä nykyä. Mutta haaste oli sen verran hauska, että halusin kuitenkin edes jollain tasolla toteuttaa sen. En ihan varsinaiseen kolmeen eri ilmeeseen päässyt, mutta pienellä huhkinalla puljailin tämmöset hieman eri tyyppiset näkymät meidän olohuoneeseen. Pienikin muutos joskus piristää! Olkoon se tämän postauksen opetus ;)

I got a challenge from Katja from Projektila blog to make three different looks in one room in our home. I didn't make completely different looks but some little changes which sometimes is enough.  

11 comments:

 1. Tosi mukavasti olet pienillä muutoksilla saanut 3 tunnelmaa luotua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo pienelläkin todella saa pientä piristystä ilman että tarvitsee hankkia mitään uutta!

   Delete
 2. Niin tyylikäs lelukaari, mistä tuommosia saa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on itse tuunattu kirpparilta ostettu ilmeisesti joku Ikean vanha teline. Purin sen osiin ja maalasin ja vaihdoin osia ja narut ja sen semmoista :)

   Delete
 3. Hyvin huhkittu Taru :) Ja ihanat kuvat.

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Hihih - pitäisi huhkia vähän useamminkin :)

   Delete
 5. Hyvät kuvat ja kiva muutos! Piti oikein tarkastella, että mistä muutos on syntynyt. Tuosta näkee hyvin sen, että eri tunnelmiin ei tarvitse mitään massiivisia muutoksia. Tauluryhmä on oma suosikkini. Upeita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, no justiinsa niinhän se on että aina ei tarvita suuria muutoksia ja muutoksen ainekset löytyy ihan valmiina omasta kotoa :)

   Delete
 6. Hei mainiot tuli!! Kivat kollaashit <3 :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails