Monday, 24 March 2014

Changes in the gameroom.

 


Taas puhaltaa muutoksen tuulet! Kevät tekee tuloaan ja Taru hyysää asunnossa tavaroita ympäri. Työpiste kerettiin jo sijoittaa Moonan huoneeseen, siitä pieni pilkahdus täällä. Ennen kuin pölyt kerkesi kunnolla edes asettua, työpiste on jo siirretty pelihuoneeseen (= lautapelien säilytyspaikka & leffankatseluhuone videotykki + iso screeni kombolla). Yksi nurkkaus pelihuone/työhuoneesta on jo "valmis" ja varsinainen työpiste vielä kaaoksen valtaamana. Se on siis vielä work in process. Tuo tuunaussäläsäilytysnurkka tosiaan valmistui suureksi ilokseni vihdoin, jolloin nyt kaikki tuunaussälät on yhdessä huoneessa ja helposti saatavilla eikä niin, että paperit ja paketointimateriaalit on sängyn alla muovilootassa, kynät on Moonan huoneen koristeena, tarrat on työpöydän laatikossa ja kangasvärit ompelulootassa jne jne. Onko vähän helpompi alkaa tuunata? No on.

Erilaiset boksit on ton nurkkauksen the thing. Niitä on tullut haalittua sieltä sun täältä. On vanhan työpaikan joululahjaboksia, Marimekon sukkaboksia, Block-lampun boksia, kenkälaatikkoa ja ompa siellä yksi bokserilahjalaatikkokin ;) Yhden musta-valkoisen pikkuboksin kannen koristelin mustalla sähköteipillä vinoraidalliseksi. Vanhan pahvilaatikon liimailin värikkääksi jämäpapereilla (huonoa liimaa tosin, paperit irtoilee, mutta ei haittaa tähän hätään) ja muutama boksi jäi vielä odottamaan tuunausta.

Boksien takana seinää koristaa mustat palloseinätarrat. Ne ovat peräisin kaupasta nimeltä Made of Sundays. Tarrat muuten toimitetaan kotiin mitä hurmaavimmassa kirjekuoressa. Kyllä tulee hyvä mieli heti tätä kuorta katsellessa :) Muista myös käynnissä oleva skaba, josta voit voittaa vapaavalintaisen tarran Made of Sundays -verkkokaupasta! Kilpailuun pääset osallistumaan tästä.

Tuossa edellisessäkin pallotarrapostauksessakin vilahtanut Mario Testinon Portraits valokuvakirja on yksi aarteeni. Sain sen aikoinaan 2001 au pair perheeni äidiltä syntymäpäivälahjaksi. Niin osuva valinta ja sitä tulee selailtua ja ihailtua edelleen. Nyt se vihdoin pääsi esillekin kirjahyllystä.

Semmoinen seikka pitää vielä mainita, että luulin aina aiemmin, että mulla ei ole yhtään mitään lahjapapereita kun ne oli ripoteltuna kolmeen eri huoneeseen useampaan paikkaan sinne tänne. Nyt kun ne kokosi tuohon yhteen koriin niin onhan niitä sittenkin. Ei varmaan tarvitse pariin vuoteen ostaa lahjapaperia ;) Käykö kenellekään muulle ikinä noin? Että kadottaa omaan kotiinsa jotain eikä tajua, että omistaakin jotain hyödyllistä, mutta se on vaan ollut niin hyvin jemmassa että ei ole tiedostanut sitä?

6 comments:

 1. Ihanan näköistä! Hei mistä tuo matto on?
  //Riina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Matto on Iskun alesta aiemmin keväällä.

   Delete
 2. Ooh, sullahan on lahjapaperiaarrevarasto! Ihanan näköistä (ja väristä) niin kuin aina! Tää valon määrä saa kyllä tavarat liikkeelle. :D Mäkin kyllästyin meidän yhteiseen työpisteeseen ja sanoin miehelle heipat ja siirsin omani takaisin olkkariin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooo, oma työpiste on parhautta! Ei oo mitään rumia papruja pilaamassa omia kivoja kamoja ;) Joo ja onhan niitä lahjapapereita tosiaan kertynyt melko paljon :)

   Delete
 3. Kivoja juttuja täällä blogissasi. Jäänpä seurailemaan :).

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails