Tuesday, 12 November 2013

Baby home.

Kiitos vielä erikseen kaikille viime postaukseen kommentoineille ja onnittelijoille! Ihanaa, että siellä vaikuttaisi olevan useampia samassa tilanteessa olevia ihania naisia ruutujen toisella puolella - voidaan jakaa yhdessä näitä ihania aikoja :)

Vauvaelämä on sellaista, että se levittäytyy vähän väkisinkin kodin joka sopukkaan. Meillä se näkyy joka huoneessa eikä vain vauvan omassa huoneessa. Vauvan oma huone ei itse asiassa ole edes juurikaan käytössä vaan vaavi hengailee kaikkialla muualla tietysti meidän kanssa. Olohuoneen sohva on tyynymaailma, josta löytyy jos jonkin kokoista vauvan laskupaikkaa ja pehmustetta ja reunatyynyä ja imetysaputyynyä, ja johon uppoaa myös vastikään hankittu ihan varsinainen imetystyynykin (tuo Rätt Start norsu imetystyyny on muuten ihan ykkönen!). Pöytien kulmilla on tuttipulloa, tuttia, rättiä, ja vihkosta johon kirjaan vauvan syömis- ja nukkumisrytmiä, rintapumppua sun muuta mukavaa. Lehtikorien päällimmäisenä löytyy vauvalehtiä ja makkarimme on vauvan valtakuntaa, jossa on mm. lukuvalo peitetty hirmu hienosti mustalla tyynynpäällisellä, että yöllä saa vain pienen hämärävalon, vuokrattu Vaavisänky siinä ahtaasti sängyn vieressä, yöpöydällä vesipulloa, tuttia, rintakumia, pyyhettä sun muuta. Sellaista se on ja sellaistahan sen pitää ollakin! :)

Ylimmäisessä kuvassa meidän neiti ja sen isi isänpäivän aamuna köllimässä sängyssä. Rakastan tätä kuvaa - ja tuota hetkeä <3

10 comments:

 1. Oih ja voih mikä nyytti<3 Oikein kauniilta vaikuttaa myös blogisi, uusi lueskelija tässä näin :) Vauvahuumaa toivotellen...!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kivaa, ja tervetuloa blogin pariin :)

   Delete
 2. Meillä otettiin samanmoinen kuva melkein 15 vuotta sitten. Vieläkin tulen hyvälle tuulelle pelkästä ajatuksesta, isä ja vauveli toistensa vierihoidossa... Mahtava kuva tämäkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on mahtavia hetkiä nuo! Ihanaa, että teilläkin on moinen tallennettuna viidentoista vuoden takaa!

   Delete
 3. Paljon onnea pienestä! Ja niinhän se on, vauva on ihan joka puolella. Ja lapset muutenkin. Ne levittäytyy ja äiti siivoaa perässä :)

  ReplyDelete
 4. Kuva ON kaunis♥
  Ja niin on olohuoneennekin....)

  ReplyDelete
 5. On kyllä kertakaikkisen ihana kuva, Taru. Elämän parhaita hetkiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On nämä kyllä kallisarvoisia hetkiä :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails