Sunday 15 September 2013

Design market 2013.


Lauantaina käytiin kavereitten kanssa Design Marketissa Kaapelitehtaalla mikä näytti olevan aika monen muunkin stoppi. Aika paljon oli samaa kuin viime vuonna, mutta kyllä siellä aina ujosti hullaantuu kun on paljon kivaa ja kaunista yhden katon alla. Pysyin kuitenkin (omasta mielestäni) varsin maltillisena ostosten suhteen; mukaan tarttui waves -tarjotin, muutama Polkka Jamin postikortti, pari korttia Pulu Design kojusta, yksi Muovon juliste ja pari pientä paperikennopalleroista Papeshopin tiskiltä. Eli pientä paperitavaraa käytännössä. Sunnuntaina koitin parhaani mukaan siivoilla kämppää siihen malliin, että uudet kortit ja juliste saisivat paikat, mutta vanhaakin rästissä olevaa hommaa oli sen verran, että vielä ei auennut paikkoja uusimmille tulokkaille. Ehkä tässä lähipäivinä kuitenkin :)

Design Marketista päällimmäisenä jäi mieleen mukava uutuus tuo Pulu Design, Nämä Designin hauska tuotevalikoima, Polkka Jamin uudet Talviuniset matksut ja Muovon kivat paperituotteet.

Kävitkö sinä Design Marketissa ja jos kävit mitä löytöjä teit?

I went to Design Market which was in Helsinki last weekend. Fun shopping event with a lot of fun things. I bought a few paper products. 

8 comments:

 1. Heheh, mää ostin kennopallon ja pulu designin postikortin. :D Samansorttiset pienet ostokset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä tuo ihme - ne on niin kivoja tommoset :)

   Delete
 2. Replies
  1. Eipä kuule mittään - niin kivoja ovat kaikki teidän kamat :)

   Delete
 3. Jee hyvä Pulu ja hyvä Marjo!!!

  ReplyDelete
 4. namnamnam <3 mut pitäsivät tollasia turussaki ni määki pääsisin :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun pitää ens kerralla tehä retki Helsinkiin jos Turkuun ei ilmesty vastaavaa :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails