Wednesday 5 September 2012

Camping.Telttailu ja ulkoilu on huippua! Leirintäalueilla telttailu voittaa helposti Suomen perustylsissä hotelleissa yöpymisen. Leirintäalueilla kun on pesufasiliteetit yms. niin se on vielä ihan perushelppoa ja siistiä (verrattuna esim. vaellustelttailuun ilman mitään fasiliteetteja). Ruoka maistuu taivasalla aina superilta - kuppi kuumaa kaakaota suorastaan taivaalliselta luksusherkulta. Tänä kesänä me tehtiin pieni Länsi-Suomi turnee telttaillen. Reitti keksittiin matkan edetessä sään ja fiiliksen mukaan. Siitä tuli tällainen: Nokia-Pori/Yyteri-Rauma-Merimasku-Tammisaari-Fiskars-Hanko. Yötä ei oltu Hangossa, Fiskarssissa eikä Merimaskussa vaan niissä käytiin Tammisaaresta käsin päiväreissuilla ja oltiin siellä sitten useampi yö. Telttailu kuului meidän kesän pläneihin ja aiotaan tehdä sitä jatkossakin.

Paras leirintäalue oli ehdottomasti Raumalla Poroholman leirintäalue. Sinä aurinkoisena päivänä kun me sinne tupsahdimme se tuntui suorastaan luksukselta. Teltta pystytettiin paraatipaikalle kallion kukkulalle - sviitti merinäköalalla (niin me sitä kutsuttiin). Illaksi varattiin itsellemme tunniksi tynnyrisauna ja uitiin "omalla rantakaistaleella" auringon laskun aikaan. Jäi mukavat muistot. Ihanaa Suomi-matkailua!

This summer we went camping around western Finland. It was so nice that we will definitely do it again sometime.  

2 comments:

  1. Tuo alimmainen merimaisema on suorastaan häkellyttävä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ja sitä kuvaa en oikeastaan muokannutkaan ollenkaan - se taivas oli juuri noin häkellyttävä todellisuudessakin =)

      Delete

Related Posts with Thumbnails