Thursday, 8 December 2011

Can't get enough.
Tiedättekö kun jumiutuu johonkin niin sitten siinä on totaalisesti jumissa? Joku hyvä biisi, hyvä ruoka, tai lempi sisustus elementit? Mulla on totaalijumitukset Florence + The Machine musaan, ja muutamaan omaan kodin sisustuselementtiin: räsymatto, Eames tuoli, korit ja Hyvässä seurassa teekannu.

At the moment I can't seem to get enough of Florence + The machine nor a few of my own interior decarions: that carpet in the picture, Eames chair, different baskets and In good company tea pot.

10 comments:

 1. Näyttääpä tunnelmalliselta. :)

  ReplyDelete
 2. On aika tuttua. Omalla "pakko saada" listallani on tuo eames x 4 kpl. Osaatko omistajana kertoa mistä noita voisi edullisesti saada? Täytyy tutustua musaan.

  ReplyDelete
 3. Petra; =)

  Terhi; Me tilattiin täältä: http://www.connox.com/index.html - ainakin mun tietojen mukaan halvimpia ovat tuolla. Ainakin Artekin hintoihin verrattuna.

  ReplyDelete
 4. Sama sädehtivä lyyli on valloittanut minutkin, uudella levyllään ehkä vielä vahvemmin kuin edellisellään, ja blogi senkun täyttyy videoklipeistä. Miksi ihmeessä spectrumista ei ole ihastuttavaa videota?! Keikalle ostaisin lipun heti jos lähellekään kotimaan rajoja saapuisivat. ihanaiHana!

  ReplyDelete
 5. Sulla on ihanat jumitukset! Mun jumitukset on Adelen Someone like you ja Aiemmin postaamasi Rebecca Ferguson. Kuuntelen molempia tsiljoona kertaa päivässä. Jumituksena myös vihreä tee ja tumma kirsikkasuklaa. Ja villasukat.

  ReplyDelete
 6. Aika kivat jumitukset sulla! En yhtään ihmettele. Ja noihin isoäidin neliöihin jumittuu myös. Tiedän kokemuksesta...

  Mukavaa viikonloppua sinne kauniiseen kotiin!

  ReplyDelete
 7. LOVE that rug in the first picture!
  xo,
  wink

  ReplyDelete
 8. Mä taidan olla kans jumissa tohon florence + machinen musaan :D ahkerasti soittolistalla soinut Shake it out :)

  ReplyDelete
 9. Eerika; Mulla vähän sama, että tämä uusi levy on tempaissut vielä vahvemmin mukaansa. Mäkin odotan spectrumista videota! Florence + the machine taisivat viime vuonna olla tavastialla soittamassa - kaveri oli kuuntelemassa ja kuulemma paras keikka ikinä.

  Saija; Adele ja Rebecca on myös toooosi ihania. Jumitan niitä myös =) Mä en ole vielä päässyt vihreän teen kanssa ihan jumitukseen asti ja tummaa kirsikkasuklaata en ole edes maistanut eli pitääpä kokeilla niitä - kiitos vinkistä! Ja villasukat on myös must have =)

  Nonna; Isoäidinneliöt on tosiaan myös yksi megajumitus... Kiitos samoin, oikein ihanaa (toivottavasti jo valkeaa) talviviikonloppua!

  Winkieflash; I love it too - my grandgrandma has made it.

  Tuitui; Kohtalotovereita siis =)

  ReplyDelete
 10. Kaivelin juuri kaappeja ja löysin aikamoisen läjän noita isoäidinneliötä oli joskus tarkoitus tehdä torkkupeitto!

  Todellakin ihanaa jumitusta sulla ;-).

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails