Monday, 2 May 2011

Constantly doing something.

Hmmm.... Erikoista. Tuntuu että tekee koko ajan jotain, mutta silti tuntuu että sen tekemisen tulokset eivät ole riittävät. To do - lista ei missään vaiheessa pienene. Ottaako kukaan muu koskaan stressiä kivoistakin to do -listalla olevista asioista? Että kun tekis mieli tehdä sitä ja tätä - ja sitten yhtäkkiä se juttu onkin taas yksi sellainen asia jota ei sitäkään ole saanut tehtyä. Mä en jaksa miettiä nyt to do -listan asioita. Mä meen nyt sohvan perukoilta kattomaan, että pelaako Suomen mm-lätkäjoukkue nyt sillä tasolla kun sen pitäisi.

Sometimes I feel like I don't do enough - even though I'm constantly doing something. Crazy.
7 comments:

 1. Kyllä, päivät eivät vain tahdo riittää mihinkään. Koko ajan teen jotain, mutta to do -lista ei lyhene ollenkaan...ja jotain jää aina kyseiseltä päivältä tekemättä, siis sellaista jonka itse suunnitteli tekevänsä. Haluan lisää aikaa!

  ReplyDelete
 2. Täällä päin revitään myös ressiä tekemättömistä asioista, joita haluaisi tehdä sekä kaikesta muusta turhuudesta mistä ei nimenomaan pitäisi ressata. Yleensä se sitten menee niin, ettei tee yhtään mitään ku ressaa vaan :) Todellakin suoritan jotain lähes koko ajan, pitääs vähä höllätä :)

  ReplyDelete
 3. Mulla on kans aika pitka to do -lista ja tuntuu että se ei lopu ikinä... oon oikeesti kirjottanu kaiken ylös mitä pitäis tehdä, mut nyt mulla on sellainen kausi jotenkin että oikein mikään ei kiinnosta... Tein tyynynpäälliset äsken mutta ei sekään helpottanut mun to do - listaa!! Eli varmaan sulla aika samat fiilikset!?! Ja kaikista pahinta on se että lista kasvaa joka päivä lisää, eli ikuisuusprojekti, kai...

  ReplyDelete
 4. Nii tuttu tunne. To do lista senkun pitenee vaikka sen pitäs lyhentyä! ..tänään otan askeleen eteenpäin, lupaan!

  ReplyDelete
 5. Lohduttavaa kuulla, että muutkin painivat samojen juttujen kanssa :)

  Absolutely white; Joo lisää aikaa tännekin kiitos!

  Niina; Joo yritetään höllätä kummatkin!

  Mimma86; Yleensä se aina helpottaa kun saa pari juttua tehtyä listalta, mutta kaipa se on hyväksyttävä että to do -lista ei ikinä katoa =)

  Jonna; Mäkin yritän tsempata ja samalla vähän höllätäkin =)

  ReplyDelete
 6. "Ottaako kukaan muu koskaan stressiä kivoistakin to do -listalla olevista asioista? Että kun tekis mieli tehdä sitä ja tätä - ja sitten yhtäkkiä se juttu onkin taas yksi sellainen asia jota ei sitäkään ole saanut tehtyä."

  Ah, niin kovin tuttua! Kun on liikaa ideoita ja liian vähän aikaa, tapahtuu just noin. Ja sitten onkin äkkiä kauhea stressi myös niistä kivoista, ja lista kasvaa entisestään. Mutta toisaalta haluaisi ottaa sieltä listalta pois mieluummin ne "oikeasti tärkeät" kuin vain pakottaviksi muuttuneet kivat jutut, koska muuten ei ainakaan ehdi tehdä mitään kivaa.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails