Tuesday 11 November 2014

Latest top fleamarket finds for a toddler.


Noin muutenkin kannatan kirppistelyä ja kierrätystä, mutta erityisesti lasten vaatteiden suhteen olen huomannut, että kirppikset ovat välillä suorastaan aarreaittoja. Jotkut vaatteet ovat niin hyvässä kunnossa, että liekö niitä edes ikinä keritty käyttää. Tosin, välillä ihastun johonkin joka ei ole välttis ihan priimakunnossa, mutta otan sen silti, koska ihastus tuotteeseen vie voiton. Tässä viimeisimpiä löytöjäni. Vaalea farkkupaita on henkkamaukan, mutta lähti parilla hassulla eurolla joten oli pakko tuo söpöläinen kotiuttaa. Yksi parhaista löydöistä on kuitenkin tuo sydän -takki. Neiti itse ihastui siihen niin, että en meinannut turvavöitä saada laitettua kun takista ei voinut irroittaa otetta. Sen kanssa nukutaan ja sitä laahataan pitkin lattioita päivisin mukana kuin mikäkin lempiriepu. Ja onhan se ihan killerin näköinenkin! Liilassa toppapuvussa ei ole tuulta pitävää päällysvuorta ja sen sisus on melko nukkainen ja vähän pinttyneen oloinen, mutta se maksoi euron ja kunnon pesulla siitä tuli varsin mukava autoilu/kauppailuvaate tällaisiin syksyisiin keleihin. Kuviopussukka on conssien mukana tullut kenkäpussi, joka ihastutti meikäläistä ilman sisälmystäkin ja toimii superina palikkapussina neidin huoneessa. Ja tuo pellelelunen on myös ollut aivan hitti! Äiti tykkää kun osaset pysyvät hyvin pellen pään ansiosta paikoillaan ja taaperon mielestä on ihan parasta repiä pelleltä hattua pois ja sujautella rinkuloita keppiin. Touché sanon minä! Oletteko te tehneet hyviä lasten kirppislöytöjä viimeaikoina?


My latest fleamarket finds for our girl toddler. 

4 comments:

 1. Kivoja löytöjä! Varsinkin tuo haalari näyttää kuvassa söpöltä ja sydäntakki tietty myös. Vanhemmille lapsille olen tehnyt muutamia hittilöytöjä (mm. 5-vuotiaan lempimekko on kirppikseltä) ja tulevalle vauvalle olen hamstrannut enemmänkin. Varsinkin ihan pieniä hyväkuntoisia vaatteita löytyy paljon ja kun niiden käyttöaika on muutenkin niin kovin lyhyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo just noi ihan pienten vaatteet varsinkin on hyvä ostaa käytettynä kun kulutus on niissä niin minimaalista ja käyttöikä aina lyhyt niin ei turhaan niistä maksa maltaita!

   Delete
 2. Toppapuku on ollut äitiyspakkauksessa 1998-1999, meillä on samanlainen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, jee! Ihanaa että löytyi tieto että tuo toppis on äitiyspakkauksesta tuolta ajalta! Vähänkö sillon on ollut ihana puku <3

   Delete

Related Posts with Thumbnails