Tuesday, 12 August 2014

DIY Pompom garland & our baby girl's room.Moonan huoneessa on taas pyöräytelty tavaroita ympäri. Neiti sai omaan huoneeseen tuommoisen pompom viirin. Taidanpa tehdä moisen itsellekin johonkin - tuli nimittäin heti pieni ihastuskateus siihen (vaikka ite sen teinkin ;) ). Tuossa huoneessa on muuten aika paljonkin uutta:
1. Iso nalle periytyi serkultani Moonalle
2. Itse tehty tupsupalloviiri
3. Keltasävyiset tyynyt (eivät ole varsinaisesti uudet, mutta ne siirtyivät tuonne makkarista)
4. Moona -junavaunukirjaimet saatiin mummulta ja papalta Italian tuliaisina (on oikein osuva tuominen kun pappa oli aikoinaan veturinkuljettaja :)
5. Puiset Brion palikat löytyi kirpparilta muutamalla eurolla
6. Matto, puoliympyräkuvioinen tyyny ja kettutyyny ovat uusimmat ostokset viime viikon Kodin1 käynniltä


A few new things in our baby girls room. 

8 comments:

 1. En kestä miten ihana huone Moonalla on! <3 Sellainen mihin tekisi itsekin mieli mennä leikkimään. Mulla sormet syyhyää myös päästä sisustaan Hillan huonetta, mutta pianpian, jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se mikä siinä on parasta, että tuntuu, että Moona viihtyy siellä hyvin - tykkää kiivetä tuon nallen päälle ja kaivella laatikoista kaikki tavarat ulos ;) Kyllä tekin pian pääsette niihin uuden kodin sisustuspuuhiin! :)

   Delete
 2. Voi miten ihana! Ja tuo unicorn-taulu on huippu! Minäkin ostin minin tulevaan huoneeseen samaisen kettutyynyn. Vielä pitäisi askarrella mobile ja just joku viirinauha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se kettutyyny huusi mun (ja Moonan) nimeä siellä kaupassa ;) Sullahan on nyt hyvää aikaa askarrella joku kiva viiri tai nauheli sinne valmiiksi :)

   Delete
 3. Meillä on samanlaiset italiantuliaiset :)

  -Sanna

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails