Sunday, 9 December 2012

Christmas ornaments.

 

Hurraa! Joulu saapui meidänkin kotiin! Kaivoin joulutavarat laatikon varastosta ja sieltä löytyi vaikka mitä kivoja vanhoja joulukoristeita mitä on vuosien varrella tullut hankittua. Mikäänhän ei juurikaan (tavoilleni uskollisena) sopinut yhteen keskenään. Tein pienen pulmanratkaisutehtävän siinä kun levitin kaikki koristeet keittiön pöydälle ja yritin löytää yhdistelmiä mitkä kaikki koristeet voivat olla samaan aikaan esillä ilman supertyylikaaosta. En onnistunut tehtävässä - nyt olohuoneessa on pinkki/glitter osasto, vieressä keittiössä rehellinen perinteinen punainen koristelumoodi ja siinä niiden välissä takapihan ovessa eteeristä valkoista. Hence, näitä kuvia on vain yhdestä kohdasta kerrallaan ;) Tästä pinkki/glitter/vihreä/käpy roikotinnarukoristeesta tuli mun lemppari. Tuollainen roikotinkoriste on muuten hyvä tapa ottaa käyttöön sellaisia koristeita mille ei muuten ole paikkaa. Ja siitä saa tehtyä erilaisia yhdistelmiä helposti jos haluaa vaihtelua.

I finally got some Christmas to our home too! I created this hanging decoration from different Christmas ornaments I have gathered along the years. It is now my favorite Christmas decoration piece :)

9 comments:

 1. Mahtava idea! Mullakin on haalittuna kaikkea joulusälää mille ei vaan yksinkertaisesti ole paikkaa. Täytyykin katsoa että olisiko paikkaa roikottamiselle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kandee tsekata roikotuspaikka niin saa epämääräisiäkin kivoja koristeita esille. Ja jos laittaa vaan muutaman jotka ovat kevyitä niin tuollainenhan pysyy melkeinpä teipinkin varassa. Mulla tosin nuo kävyt painaa niin tarvii kunnon roikottimen. Ja tuo pöllökoriste on lasia joten ei uskaltaisi jättää teipin varaan roikkumaan ;)

   Delete
 2. Oh my! Mutta joskus ne epätodennäköisimmätkin ideat toimivat :D

  ReplyDelete
 3. Ihana uusi blogilöytö,
  löytyi villasukka-asiaa googlettaessa.
  Lohdullista, että sinunkaan ekat villasukkasi ei olleet ihan "vimpon päälle",
  vaikkakin ihanat! Sain ite juuri ekat sukkani valmiiksi (kamalahkot),
  mutta neiti 3v on iloinen jo varmaan pelkästään sukkien väristä -vaaleanpunaiset.
  Mukavaa joulunaikaa sinulle! Tulen uudestaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa löytää muitakin joilla on samoja villasukkakokemuksia! =) Kiva kuulla, että tykkäsit ja tervetuloa uudestaan. Rentouttavaa joulun aikaa!

   Delete
 4. Tää on aivan loistava idea! Näyttää tosi nätiltä. :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails