Monday 27 August 2012

Smoothie love.


Smoothiet on olleet mulle tän vuoden juttu ruokarintamalla. Ne on terveellisiä (kun tekeee fiksusti), helppo tehdä ja kiva varioida ja löytää uusia makuyhdistelmiä. Tämän kuvan napsasin kesällä joskus jostain smoothiesta minkä tein. Siinä taisi olla verigreippiä, hunajaa, rasvatonta & maustamatonta jogurttia, ja loppuja en muista (jotain punaista selkeästi :).

Alempi kuvakin on joku räpsäisy aiemmin kesältä. Noukin muutaman kukkasen läheisen urheilukentän reunalta missä oltiin heittelemässä frisbeetä. Seinillä ei edelleenkään ole mitään. One day,  one day.

Smoothies have been the thing for me this year. They are healthy (when you make them that way), easo to make and nice to variate and find new combinations. This version is one I made earlier this summer and I can't really remember what was in it - probably pink grapefruit, honey, youghurt and something red.... I can't remember the rest ;) The flower picture was also taken earlier this summer. 

6 comments:

 1. Kauniit kuvat! Smoothiet on täälläkin listalla taas. On aikoja että niitä muistaa väsätä ja taas sitten unohtuu. Mun vakiosmoothie (poikien suosikki) on perinteinen; banaani, jäisiä mansikoita, hunajaa, pähkinöitä/siemeniä, nokkosta/lehtisalaattia ja joskus lusikallinen luonnonjugurttia. On hyvää! :)

  ps. tiesitkö että tänne on "kirjaintunnistus", ei meinaa onnistua löytää oikeita kirjaimia, luulen että vaikuttaa monen kommentointiin...mullakin oli jossain vaiheessa sellainen blogiini tullut kunnes siitä vinkattiin ja on kivempi taas kommentoida :)

  ReplyDelete
 2. Niin ihanan näköinen asunto :)

  ReplyDelete
 3. Jacquelyn; =)

  Heidi; Kuulostaa hyvältä tuo sun vakkarismoothie. Laitoin sen kirjaintunnistuksen päälle kun alkoi tulla jotain roskaviestejä ilman sitä, mutta saatanpa ottaa sen pois jos se ei oikein pelitä kunnolla. Kiitos tiedosta!

  Inka; =)

  ReplyDelete
 4. Minullakin on tapana kerätä kimppuja lähistöltä lenkillä ollessani. Etenkin alkukesästä saa kodin täyteen ihania lupiini-kimppuja.

  Ihastuin kuvassa näkyviin kattovalaisimiin (en nykyään osaa muuta katsoakaan sisustuskuvissa, kun on omaan kotiin etsintä päällä) - mitkä valaisimet ovat kyseessä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei ole ollut aiemmin tapana tehdä niin, mutta nyt iski himo kun etsin frisbeekiekkoa pusikosta ja näitä hauskoja kasveja tuli vastaan väkisin =) Valaisimista musta on Dieselin Rock ja etualalla oleva lamppu on Kulla -kattovalaisin Ikeasta.

   Delete

Related Posts with Thumbnails