Monday 16 July 2012

Best snack.

 
Kesän parasta herkkuvälipalaa on maustamaton rahka / jogurtti ja nektariinit ja mansikat. Söisin tätä vaikka joka päivä koko ajan jos vaan joku jaksaisi pilkkoa koko ajan mulle hetelmät ja marjakset valmiiksi ja lompakko kestäisi jokapäiväisen mansikoiden ostamisen. Mutta kun välillä tarvii vissiin syödä jotain muutakin kuin mansikoita. Vai tarviiko?

Ostin tuon tarjottimen muuten kierrätyskeskuksesta eurolla ja maalasin sen seinän maalauksen yhteydessä valkoiseksi. Ihan kätsy meidän reikäisellä pöydällä :)

The best summer snack is natural yoghurt / quark and nectarines and strawberries. I could eat that all day every day - if someone just would peel the fruits and berries for me and buy all the strawberries. But I guess I need to eat something else too - or do I?

I bought the tray from a recycling center with 1 euro and painted it when I painted one of our walls white. Quite handy on our coffee table as it has all those holes :)

5 comments:

 1. Ihanalta näyttää. :) Itsekin hommasin tuollaisen vanhan tarjottimen, ja meinasin sen maalata tai päällystää. Toimii hyvin valkoisena! Omani on tosin myös vähän halkeillut reunoista..

  ReplyDelete
 2. Petra Ilona; Kierrätys ja uudelleenkäyttö on parasta. Ei haittaa halkeamatkaan - näkyy käytön jälki!

  ReplyDelete
 3. Syön tätä samaa sekoitusta myös ananaksella. Suosittelen lämpimästi. :)

  ReplyDelete
 4. Kaisa; Uuu, aionkin kokeilla myös ananaksella - vaikka yleensä ananakset ei pääse mun keittiössä edes lautaselle asti kun popsin koko ananaksen jo leikatessa =)

  ReplyDelete
 5. That looks like the perfect snack! White, gold, and black are such a good mix too.

  Emily x

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails