Wednesday, 9 November 2011

Induction love.Olen super onnellinen meidän induktioliedestä. Se toimii kuin unelma. Sen myötä on pistetty kattilat ja paistinpannut uusiksi kun vanhat eivät enää kelvanneet induktiotasolle. Pidän kovasti myös meidän uudesta kattilasta Tefal Privilege Pro. Hyvin toimivat asiat on kyllä hieno juttu.

Muistakaa osallistua pipo skabaan!

I'm very happy with our new induction stove and our new Tefal Privilege Pro pot. Don't forget to participate in the beanie lottery!

6 comments:

 1. Induktio on kyllä ihana, ei sillä kokkailun jälkeen oikein haluais takaisin vanhalle kunnon sähköhellalle ollenkaan!

  Äiti teki keittiöremontin tossa jokunen vuos takaperin ja vaihtoi tavallisen sähköhellan induktioon & kaasuun, ja meinas eka kokkailukerta lakata lyhyeen kun kaasua ei oltu vielä kytketty, ja mikään kattila ei sopinu induktiolle - keitti sitte spagettia paistinpannulla... :D

  ReplyDelete
 2. Tiia; Heheh, kyllä mekin alkuun paistettiin ja kokattiin kaikki yhdellä paistinpannulla ;)

  ReplyDelete
 3. Hienolta näyttävät molemmat! Itselläni ei ole kokemusta induktioliedestä mutta ystävä on juuri sellaisen hankkinut ja kertoi että on olemassa jokin "lisäosa" jonka avulla voi tavallisiakin kattiloita käyttä. Eli ei tarvitsis heti kaikkia kattiloita vaihtaa.

  ReplyDelete
 4. Viivi; Joo siihen induktiotasoon on sellainen levy jonka päällä voi käyttää mitä vain kattiloita - en ole kokeillut mutta voi olla kätevä jos on paljon sellaisia kattiloita jotka eivät sovi induktiotasolle.

  ReplyDelete
 5. Tyylikäs liesi ja kauniita kuvia. Nam, alkoipa tekeen mieli vaahtokarkkeja, haha :D.

  ReplyDelete
 6. induktio oltais mekin haluttu, mutta päätettiin pitää putkiremppaan asti keittiössä "vanhat" kalusteet. Eli ehkä sitten joskus....

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails