Wednesday, 27 July 2011

New Rue.

Uusi Rue Magazine on ilmestynyt. Selailin sen juuri ja siellä oli kaikkia kivoja juttuja. Kannattaa tsekata. Eri tyylisiä koteja esiteltynä. Tämä ruotsalainen koti on erityisesti mun mieleen. Juuri pohditaan, että maalattaisiinko yksi meidän keittiön sivuseinä liitutaulumaalilla ja tämä ensimmäinen kuva sysää mua nyt siihen suuntaan, että joo =)

The new Rue Magazine is out. Lovely things in this issue. I especially love this swedish home.

Images from Rue Magazine.

8 comments:

 1. Enpä ole kyseiseen julkaisuun törmännyt. Linkit heitti erroria (ilmeisesti linkin päässä serveri kumossa), mutta esittelemäsi kuvat ovat ihanat!

  Liitutaulumaalia toivoo meillä perheen kohta kuudesluokkalainen. Itse en ole varmaankin laitellut sen vuoksi, että mulla on huono käsiala.
  : )

  ReplyDelete
 2. Anne; Linkit toimii mulla - nyt käytössä internet explorer, oiskohan joku tilapäiserror.

  Eihän siihen liitutauluseinään ole pakko kirjoittaa - voi antaa lasten piirrellä - tulee hienoja teoksia varmasti! =)

  ReplyDelete
 3. Ihana koti! Muakin himottaisi liitutaulumaali tai oikeestaan yhdistettynä magneettimaaliin. Kunhan keksin vaan paikan. luin että nyt on myös seinäsisustustarraa liitutauluna. Sen saisi helposti pois tarvittaessa.

  ReplyDelete
 4. meidän piti toteuttaa tuollainen liitutauluseinä, tai siis osa seinää. Mutta kaatui teknisistä syistä suunnitelmat. Ehkä seuraavassa kodissa joskus, minusta ihana idea :)

  ReplyDelete
 5. Osaatko sanoa kenen valmistajan tuo makuuhuoneen valkoinen yövalaisin on? Tykkään. Linnea

  ReplyDelete
 6. Minulla on Sinulle tunnustus blogissani ♥

  ReplyDelete
 7. Selma; Seinäsisustustarra kuulostaa fiksulta!

  Katja; toi liitutauluseinä taitaa olla aika pop just nyt - eli innostus saattaa mennä ohi piankin - siksi vähän sitä vähän vielä pohdin.

  Hanna; Uuu, tuun heti tsekkaamaan!

  ReplyDelete
 8. Kiitokset vinkistä - täytyypä tutustua tuohon. Itselläkin himottaisi liitutaulumaaliseinä keittiöön, sain siitä idean parisen viikkoa sitten, kun näin Vapianossa sellaisen. Hmmm, pitäisiköhän laittaa toteutukseen...

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails