Kyllä hätä keinot keksii - vai miten sitä sanotaan? Möksällä ollessa tuli hellekeli ja haluttiin syödä aamiaisbrunssi ulkona, mutta mökkirempan keskellä ei ollut vielä kunnon ulkohuonekaluja joten otettiin remppapöytä käyttöön brunssikamoille. Itse asiassa pöytä on sen verran kivan näköinen kuluneine lautoineen ja tuolla lailla isona olemukseltaan, että taidetaanpa säilyttää se vastaisuudessakin tarjoilupöytänä :)
Brunssi sisälsi omatekoista granolaa, turkkilaista jogurttia, oman maan mustikoita, mansikoita, saaristolaisleipää, ruisleipää, sämpylöitä ja muuta herkkua. Aamiaiset pitkän kaavan mukaan on yksi mun lempiasioista. Ehkä siksi, koska yleensä arkiaamuisin tulee lähinnä vedettyä juosten jogurtit & mysli tai weetabixit naamariin. Nyt aion kyllä yrittää herätä edes 10 minuuttia aiemmin ja nauttia arkiaamiaisistakin.
ompas herkulliset eväät...:P
ReplyDeleteTuoreet marjat tekevät mitä vaan aamiaisesta luksuksen :)
DeleteIhana blogilöytö! Ja mikä möksäbrunssi. Juuri sellainen sopivan huoleton meininki remppapöytineen, mikä tekee lämpimästä kesäpäivästä vielä astetta erityisemmän :)
ReplyDelete:) Toden totta, huoleton meininki takaa rennon tunnelman eikä tartte kaiken olla niin justiinsa :)
Deleteheei mitä tuossa tekemässäsi granolassa mahtaa olla? :--)
ReplyDeleteHmmm... nyt en ihan muista ulkoa - jostain lehdestä sen ohjeen otin. Se on gluteeniton ohje. Laitan siitä vaikka erikseen postauksen joku kerta kunhan kerkiän :) Siinä oli muistaakseni ainakin: quinoa hiutaleita, tattarihiutaleita, kookoshiutaleita, seesaminsiemeniä, rouhittuja pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita paahdon jälkeen lisättynä. Paahdettiin agave siirapin kera uunissa n. vartti.
Delete