Pages

Wednesday, 31 July 2013

Summer brunch.


Kyllä hätä keinot keksii - vai miten sitä sanotaan? Möksällä ollessa tuli hellekeli ja haluttiin syödä aamiaisbrunssi ulkona, mutta mökkirempan keskellä ei ollut vielä kunnon ulkohuonekaluja joten otettiin remppapöytä käyttöön brunssikamoille. Itse asiassa pöytä on sen verran kivan näköinen kuluneine lautoineen ja tuolla lailla isona olemukseltaan, että taidetaanpa säilyttää se vastaisuudessakin tarjoilupöytänä :)

Brunssi sisälsi omatekoista granolaa, turkkilaista jogurttia, oman maan mustikoita, mansikoita, saaristolaisleipää, ruisleipää, sämpylöitä ja muuta herkkua. Aamiaiset pitkän kaavan mukaan on yksi mun lempiasioista. Ehkä siksi, koska yleensä arkiaamuisin tulee lähinnä vedettyä juosten jogurtit & mysli tai weetabixit naamariin. Nyt aion kyllä yrittää herätä edes 10 minuuttia aiemmin ja nauttia arkiaamiaisistakin.

6 comments:

  1. ompas herkulliset eväät...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuoreet marjat tekevät mitä vaan aamiaisesta luksuksen :)

      Delete
  2. Ihana blogilöytö! Ja mikä möksäbrunssi. Juuri sellainen sopivan huoleton meininki remppapöytineen, mikä tekee lämpimästä kesäpäivästä vielä astetta erityisemmän :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Toden totta, huoleton meininki takaa rennon tunnelman eikä tartte kaiken olla niin justiinsa :)

      Delete
  3. heei mitä tuossa tekemässäsi granolassa mahtaa olla? :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm... nyt en ihan muista ulkoa - jostain lehdestä sen ohjeen otin. Se on gluteeniton ohje. Laitan siitä vaikka erikseen postauksen joku kerta kunhan kerkiän :) Siinä oli muistaakseni ainakin: quinoa hiutaleita, tattarihiutaleita, kookoshiutaleita, seesaminsiemeniä, rouhittuja pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita paahdon jälkeen lisättynä. Paahdettiin agave siirapin kera uunissa n. vartti.

      Delete