Pages

Thursday, 21 March 2013

Same but different.

 

Reissuillamme ihastuimme banana breadiin eli banaanileipään. Leipä sana on hieman harhaanjohtava, koska banaanileipä on ennemminkin makea kuin suolainen. Päätin, että kokeilen tehdä sitä itse, koska en ole Suomessa missään moiseen törmännyt. No yksi päivä sitten tein - ja sehän onnistui ja leipä oli hyvää (vaikkakin hieman eri väristä ja rakenteista kuin Australian ja Uuden-Seelannin leipomoiden versiot). Same but different. Maku vei kuitenkin ajatukset takaisin reissuaamiaisiin kivoissa kahviloissa ja ulkosalla. Ohjeen otin Pipsan keittiössä kirjasta. Siitä tuli niin iso satsi ja mulla ei ollut kuin yksi leipävuoka niin laitoin toisen puolikkaan kakkuvuokaan ja hyvin toimi sekin ;)

Edellistä Dekoa lueskellessa löysin pari yhtäläisyyttä meidän kotiin. Kannessa oleva pöytä oli samalla idealla tehty kuin meidän keittiön pöytä, jonka iskä meille kasasi. Same but different. Ja yhdessä jutussa oli pöydällä samanlainen öljylamppu kuin minkä olen joskus löytänyt kirpparilta. Same same :)

5 comments:

  1. Banana bread, sitä täytyykin tehdä! Olen kunnon kuivakakkufanittaja, tää vois olla kiva lisä siihen repertuaariin.

    Ihana tuo teidän tuolisetti, tuo mintunvärinen varsinkin on aivan herkku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa kokeilla - netti on täynnä erilaisia ohjeita. Sen kun vaan valitsee jonkun ja alkaa testailla :)

      Delete
  2. Same same. :) Tulipa omat Aasian reissailut mieleen. Down under on kyllä vielä näkemättä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Down underia voin kyllä suositella hyvin lämpimästi kenelle tahansa :)

      Delete