Pages

Thursday, 23 August 2012

Pesto is the besto.



Pitkästä aikaa kokkailin enemmän kunnolla ruokaa. Tein pestoa tämän ohjeen mukaan. Kun ei ole kiire minnekään (eikä kuoleman nälkä) kokkaaminen on leppoista hommaa. Olen isosti peston ystävä ja tää oli tosi simppeli ja perushyvä ohje. Tykkäsin ja aion tehdä uudestaankin. Pyöräytin samalla myös feta-pinaattipiiraan. Feta ja pinaatti on hyvä combo.

Viikonloppuna paikallisen kierrätyskeskuksen pihakirppikseltä löytyi tuo kiva tähti pannunalunen. Pidän sitä vaan tuossa pöydällä kun se niin miellyttää simmuja. Ja tuo vihreä-siniunelma on mun uusi essu :)

I made some homemade pesto and feta cheese-spinach pie. I'm a big fan of pesto. 

2 comments:

  1. Yum! You've inspired me - it's almost spring here in Sydney and I'll be planting basil soon.

    ReplyDelete
  2. Stichybritt; So nice to hear that you found inspiration here! Greetings to Sydney!

    ReplyDelete