Pages

Sunday, 8 January 2012

Crisp rye-bread.



Hapankorppu on niin hyvää!

Crisp rye-bread is so good!

6 comments:

  1. No niin on!!ja päälle ei tarvii kun vähän voita..ainut huono puoli on,että kun syö yhden ei pysty lopettaa!

    - Minna taas :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kun muistutit, myös alunen on ihana

    ReplyDelete
  3. Ihana blogi, löysin tänne Maijun 2nd hand life -login kautta. Paljon iloa silmälle ja ideoita :)

    Olisin kysynyt, mistä toi teidän voirasia on? Ollaan nimittäin etsitty juuri tuollaista kannellista ja keraamista eikä olla löydetty sitten mistään!

    ReplyDelete
  4. Anonymous; Kiva jos löytyy ideoita ja iloa =) Voirasia on Pentikin ja niitä on ainakin aiemmin ollut eri värisinä. Tuo meidän on pari vuotta vanha, joten en tiedä onko sitä nyt valikoimissa. Toivottavasti löydät mieleisen!

    ReplyDelete
  5. Terhi; leikkuulauta on Anna Pernillan: http://annapernilla.bigcartel.com/

    ReplyDelete